G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
настрана од хипстерсково претставување на сајсај, филмов е закон!
настрана од хипстерсково претставување на сајсај, филмов е закон!
This film was entirely improvised. There was no script, and the only things the actors and the crew had was a vague outline of the plot and the order in which certain events would take place.
цел импровизиран, тресење камера, природни дијалози и глума, малку актери, цицките на Оливиа
has a nice Closer ring to it
Анон го знае следново. Официјалните датуми се тие. Меѓутоа, во продавниците стигаат недела-две порано, позади, во магацин@Anon може ќе знае нешто
го имаш на шпански и руски на пајрат бејДали некој знае зашто филмот "Don Jon" сеуште го нема да се симне од некаде или да се гледа online? Излезен е во Септември. Инаку мислам дека е доста добар филм![]()
Alan Partridge: Alpha Papa, најдобра комедија годинава, се скинав од смеење, какви само тоа реплики имаше...Инаку има и серија I'm Alan Partridge, не е поврзана со филмот ама препорачувам и неа да ја изглеате 12 епизоди има, филмот ќе ви биде посмешен зашто веќе ќе бидете запознаени со ликовите, а и серијата сама по себе е смешна.
Дали некој знае зашто филмот "Don Jon" сеуште го нема да се симне од некаде или да се гледа online? Излезен е во Септември. Инаку мислам дека е доста добар филм![]()
И јас го чекам со душа и често прашувам на темава...Кога ќе излезе нешто за спуштање, обавезно да ме известиш...Или ја тебе ако дознаам прва...
Primal FearПрепорачајте некој многу добар филм, драма со судница. Да им наместам на тв на моиве да гледаат вечерва![]()
Препорачајте некој многу добар филм, драма со судница. Да им наместам на тв на моиве да гледаат вечерва![]()
Препорачајте некој многу добар филм, драма со судница. Да им наместам на тв на моиве да гледаат вечерва![]()