The Walking Dead

Брајан си е Гувернерот,нема тука ништо сменето,прави што е потребно за да се преживее во овој свет,ја елиминираше слабата алка бидејки во правењето одлуки не смее да има голема доза на емоции.
Гувернерот се врати и ке биде пеколно,тоа е сигурно :)
Ок епизода беше.

Две епизоди со гувернерот, во меѓувреме Глен умира во затворот, а наредна епизода тотална распаљотка треба да биде...
Многу набрзина се случува се ова.

Две епизоди со гувернерот, во меѓувреме Глен умира во затворот, а наредна епизода тотална распаљотка треба да биде...

ејј ужас,за глен жал ке ми биде јак момак беше

guvernerot veke ne e kul...back to the boring wanna be psycho

Кај умира Глен бе ??

1465129_764900773526638_1856721640_n.png

Кое губење на време беа последниве две епизоди,ау отров.
Знаев дека на цела одлична сезона ќе и се посерат со враќањето на губернерот.

одамна му го зборам ова на псајсајд
оваа сезона, многу брзо се појавуваат нови ликови, гинат многу луѓе...
искрено, не ми е ништо нарочито.

The Walking Dead
All will fight. Some will fall. The Walking Dead Midseason Finale, tonight at 9/8c!
oh shi-

на која тв канал ке има денес twd?

на StupidQuestions во 9 :D

До сега што гледаш TWD, како не успеа да сконташ дека премиерно оди на AMC, секој понеделник кај нас доаѓа 03:00 и после тоа чекаме да прикачат торент.. што значи е невозможно денес да ја има на ниеден канал.

на StupidQuestions во 9 :D

До сега што гледаш TWD, како не успеа да сконташ дека премиерно оди на AMC, секој понеделник кај нас доаѓа 03:00 и после тоа чекаме да прикачат торент.. што значи е невозможно денес да ја има на ниеден канал.

добро,не глуми шериф, до сеа ги гледав сите од торенти, т.е од пред 1 недела почнав да гледам,
и ги изгледав сите, и сакав да прашам случајно пошо на фокс ја имав начекувано 2-3 епизоди порано несакајки

добро,не глуми шериф, до сеа ги гледав сите од торенти, т.е од пред 1 недела почнав да гледам,
и ги изгледав сите, и сакав да прашам случајно пошо на фокс ја имав начекувано 2-3 епизоди порано несакајки

На фокс обичната 22:50 имаш секој понеделник

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom