Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
.. сликава е од денешниов меч. Џеки наш, греота. :pos:

Cardiff+City+v+Arsenal+Premier+League+-t8w6-JIbdGl.jpg

Cardiff+City+v+Arsenal+Premier+League+vNpWZYRIMizl.jpg

Cardiff+City+v+Arsenal+Premier+League+Vuoi3PAbDQNl.jpg

Cardiff+City+v+Arsenal+Premier+League+ftV4dofgidel.jpg

on whether he would sell Ramsey for £50million…
No we don't want to sell anybody. We just want to keep our team together. I suffered enough for years for having to sell the players and now we are in a stronger position financially so we are not out there to sell our best players

Не знам колку е ова реално што го кажа, но ми се допаѓа, така професоре, остро, треба да ставиме граница веќе на некои болни работи од минатото.

on whether he would sell Ramsey for £50million…
No we don't want to sell anybody. We just want to keep our team together. I suffered enough for years for having to sell the players and now we are in a stronger position financially so we are not out there to sell our best players

Не знам колку е ова реално што го кажа, но ми се допаѓа, така професоре, остро, треба да ставиме граница веќе на некои болни работи од минатото.

Границата е ставена уште лани зимата кога потпиша Волкот нов договор (иако некои беа против да потпише), се знаеше дека задржувањето на Волкот беше повеќе од играчки аспект, туку и да се испрати порака кон останатите клубови да не ни ги бараат нашите играчи повеќе

Границата е ставена уште лани зимата кога потпиша Волкот нов договор (иако некои беа против да потпише), се знаеше дека задржувањето на Волкот беше повеќе од играчки аспект, туку и да се испрати порака кон останатите клубови да не ни ги бараат нашите играчи повеќе

Баш за ова на еден колега на работа му реков (за манчестер е инаку) дека пресвртот доаѓа во арсенал тогаш затоа што покажаа дека можат да задржат играч доколку сакаат.

За играта денес после пречката на Вилшир ми изгледаше дека ќе играме одлично ама тешко до гол. ПОсле првиот гол не се ни сомневав за победа. Многу играме сигурно и постабилно во последно време. Незнам само колку имаме со 0 голови натпревари изиграно. Мислам минимум 7 што и во непобедливите не сме го имале тоа. Клупата почнува да изгледа на клупа и има простор за ротации освен во нападот. Значи најголема желба од трансфери ми е нов договор на Сања или соодветна негова замена и еден за во напад. Друго сме покриени доволно па и за младинците има место.

Со продавањето клучни играчи речиси се отплати долгот за изградбата на Емирати.Сега клубот веќе има пари така да верувајте во Професорот. :)

За Подолски не прашувам, него.. некој знае Окс кога се враќа?

Мислам дека Венгер рече околу Нова година.

Едвај чекам да го видам Арсенал во ново „руво“ со Окс и Волкот по страните, онака негде после 60та минута, да изораат убаво :)

Играат речиси пола сезона без никакви класични крила и се први, сепак е успех. А што се однесува до прогнозите никогаш не може да бидеме сосем сигурни ете Подолски откога требаше да биде спремен па цело време е уште три недели. Така да иако Венгер вика дека Окс ќе биде за Нова година можно е да дојде и Св.Валентин дур не го видиме во акција. Но, ако голгетерската форма на Ремзи, Жиру и Вилшер продолжни а иако и Тео и Казорла се разработат нема да биде голем хендикеп отсутвото на Окс и Полди.

Играат речиси пола сезона без никакви класични крила и се први, сепак е успех. А што се однесува до прогнозите никогаш не може да бидеме сосем сигурни ете Подолски откога требаше да биде спремен па цело време е уште три недели. Така да иако Венгер вика дека Окс ќе биде за Нова година можно е да дојде и Св.Валентин дур не го видиме во акција. Но, ако голгетерската форма на Ремзи, Жиру и Вилшер продолжни а иако и Тео и Казорла се разработат нема да биде голем хендикеп отсутвото на Окс и Полди.

Трифун бе. По пиењето сме ние поќе, од љубењето. :D :P

Лани Подолски кон крајот на сезоната го изгуби првотимскиот статус (дури имаше и шпекулации на незадоволство негово и можно заминување), тогаш Казорла се префрли на крило додека во средината на теренот ротираа Вилшер, Росицки и Артета. Тоа Венгер го објасни со наоѓањето на вистинскит баланс помеѓу нападот и одбраната и дека тој баланс е најтежок да се пронајде.
Коментаторов на СК зборуваше како Казорла е бледа сенка од минатата сезона и се замислив и увидов дека формата негова е послаба од минатата (дел од тоа секако е и неговата пауза по повредата).

Ремзи сезонава влегува се повеќе во брза и бесна форма од натпревар во натпревар. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom