- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 214
- Поени од реакции
- 92
дај прво кажи што напаѓачи имаш... еве ја со Шефилд Јунајтед првата сезона у трета лига играв со полушпиц креативец (Аli Karimi) али некогаш и со 2 шпица едниот (DLF некогаш и F9) duty=support (Jose Baxter), а другиот зависи од играчот некогаш AF ili Target Man дека ми играа Iaquinta и Мpenza, после го земав L.Lita на позајмица за 5-6 утакмици и ми играше како Poacher и тогаш ми идеше може најбоље... Jose Baxter 14 гола и 10 асистенции, Мpenza 12 гола и 2 асистенции, Iaquinta 5 гола и 2 ас. (повреден ми беше долг период) и Лита за 6 утакмици 4 гола. Оваа сезона како DLF некогаш SS или лево крило едноставно се игра Camillo Ciano (звер играч за втора лига) и на 14 утакмици има 5 гола и 7 асистенции, Lita на 12 утакмици 9 гола а испод просек напаѓач е.
Eве погоре имам принтскрин од тактиката али не се снаогат напагачите баш најдобро ке гледам да завршам сезонава се борам за титула во првенство финале куп и лига шампиони ја тепав барса дома 3-2.ситеголови до сега што ги даде икарди се од корнер со опцијата краток пас до икарди и фура накај гол се на исти начин ги има дадено вака од игра мн ретко.да завршам сезона ке мењам формација бар пред почетокот на новата да се уиграат