Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми рекоа дека голот на Олимпијакос вчера против ПСЖ бил офсајд. Го барав не дадоа од добар агол, го виде некој да потврди?

Јас го видов голот и може да потврдам дека имаше офсајд![]()
Најсериозно ова си го пишал?? А твојот реал што дава по 100 милиони годишно на трансфери и Па никако ЛШ неможе да освои...и во ла лига па си губат трофеј од барса? од тоа не ти се гади?
А реал што прави во европа? кој успех го има Реал па ти за вакви глупости да пишуваш? Јуве да ги дава тие пари што реал ги дава за играчи до сега ќе имаше 3 пати поголем успех...Не те интересира тој факт пошо не ти е одговара....срамота е со толкави финансии Реал да неможе да освои..тие финале немаат играно 11 години..... И како тоа отепан тим ви извади нерешено?Не бе другар, како прво ова со милиониве ич не ме интересира, ни јас ги давам, ни па ги имам за да ги дам. Така да ако сака 200 нека дава ич не ме заболе Си навивам за тимот и гледам да има добра игра, голови и слично, а тоа колку му плаќаат на фудбалерите си е нивна работа. А другово Барселона јес да е силен противник изминативе неколку години, лани и оломнани ги спуштивме малце така да.. шо има да ми се гади од тоа? Дека имале 5 години слава?
А тебе не ти се гади да гледаш некој отепан тим кој шо можи да го тепа само Ливорно и да е неприкосновен шампион на Италија? Тим кој шо играше во сериа Б за местење, и тим шо се влечи кога и да излези во Европа.....
Чао пријатно.
А реал што прави во европа? кој успех го има Реал па ти за вакви глупости да пишуваш? Јуве да ги дава тие пари што реал ги дава за играчи до сега ќе имаше 3 пати поголем успех...Не те интересира тој факт пошо не ти е одговара....срамота е со толкави финансии Реал да неможе да освои..тие финале немаат играно 11 години..... И како тоа отепан тим ви извади нерешено?
yeyy браво шампионо на Италија ни изваде нерешено дома и се спасуваше од пораз секако..
Инаку да, Реал не е сјаен, кога беше сјаен изгуби на пенали, тогаш освојувавме секако без никакви дилеми таа беше најдобрата сезона во последниве 10 години, али ајде тоа е фудбалот. Се надеваме годинава.. и не, не ме интересираат парите што ги даваат не дека не ми одговара, туку онака не ме интересира.
Што имаш ти од тоа дека Јувентус штеди пари? Или навивачиве на Арсенал од тоа што Венгер произведува играчи?
Секако освојувавте нема грешка...Јувентус бар има 3 титули по ред во првенство...Реал што има??/

yeyy браво шампионо на Италија ни изваде нерешено дома и се спасуваше од пораз секако..
Инаку да, Реал не е сјаен, кога беше сјаен изгуби на пенали, тогаш освојувавме секако без никакви дилеми таа беше најдобрата сезона во последниве 10 години, али ајде тоа е фудбалот. Се надеваме годинава.. и не, не ме интересираат парите што ги даваат не дека не ми одговара, туку онака не ме интересира.
Што имаш ти од тоа дека Јувентус штеди пари? Или навивачиве на Арсенал од тоа што Венгер произведува играчи?
Most Champions League games: Man United 197 - Real Madrid 191 - Barcelona 187 - Bayern 179 - AC Milan 161 - Arsenal 150