UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Замислете сценарио, по некоја случајност Копенхаген го тепа Реал и Галатасарај го тепа Јуве. :icon_lol:
1. Реал 13
2. Галатасарај 7
3. Копенхаген 7
4. Јувентус 6

А замисли Арсенал со 4 победи од 5 кола и 12 бода, не е квалификуван понатаму.

Да ама во од Арсенал групата има 3 супер тимови кој незнајш како можи да изиграат, а овде го имаш Галатасарај и Копенхаген :noze:

Веруваме ние во Турцитее можат они !!! Ќе играт како вчера Милан ! :D

costagoal.gif

Meне од Јувентус ми се гади искрено. Ќе влезат понатаму со 7 бода во 5 натпревари од кој шо првата победа им е во 5тиот натпревар, Шампионов јак на Италија, во група кај шо ги има Галатасарај кој прима 10 гола на 2 натпревари од Реал, и отепаниот Копенхаген. А тие се мачат ли се мачат... па и 2 пенали му свирнале, да свирнеја против нив имаше 20 страни овде да се наполнат како сите ги мразат ..... најглуп тим на 21 век!

И мене не ми се допаѓа начинот на кои игра Јуве и има шанса со нерешено во последно коло да ги помине групите, ама за пеналите стварно нема веза што го зборуваш ова. Овие пенали не беа ни дискутабилни, ни 50-50 ниту нешто слично. Ова се пенали и тоа со големо П. Во спротивен случај никој не ти свири два пенали во ЛШ, не е тоа така. Да свирнеа против нас постоечки пенали никој ништо немаше да каже, ама кога имаш исклучувања од типот на Киелини не можеш едноставно да не кажеш нешто.

Но, да не се залетуваме затоа што Галата може да се мотивирани, ама јас мислам дека се многу неквалитетни за да не победат.

И мене не ми се допаѓа начинот на кои игра Јуве и има шанса со нерешено во последно коло да ги помине групите, ама за пеналите стварно нема веза што го зборуваш ова. Овие пенали не беа ни дискутабилни, ни 50-50 ниту нешто слично. Ова се пенали и тоа со големо П. Во спротивен случај никој не ти свири два пенали во ЛШ, не е тоа така. Да свирнеа против нас постоечки пенали никој ништо немаше да каже, ама кога имаш исклучувања од типот на Киелини не можеш едноставно да не кажеш нешто.

Но, да не се залетуваме затоа што Галата може да се мотивирани, ама јас мислам дека се многу неквалитетни за да не победат.

Aбе ок тоа за пеналите, во ред е беа, онака го пишав, зашто да беа против вас и да биле пак ќе викавте дека не се, а другово шо се влечите низ групиве а сте неприкосновен шампион на Италија само покажува колку многу назад е лигата таму. Значи неможи некој да ме убеди дека Италија било јако првенство, кога почнува сезона Јувентус се тепа, иди време за ЛШ дамата ја клецаат во темница, потоа иди пак викенд пак тепате со некој Ливорно, Торино, и потоа оди пак истиот круг.. а да ги слушниш навивачите (незнам за тебе ама овие шо ги знам) се расправаат до тепачка како нивниот тим е greatest of all. Комедии :D

• Ми се допаѓа
Reactions: J +

Он не мислеше дека не се пенали него дека два гола дале од пенал и дека да му се случело тоа на Реал тука многу страници ќе се испишеа како Реал е фаворизиран од судиите. И не е далеку од вистината, реално така е.

Aбе ок тоа за пеналите, во ред е беа, онака го пишав, зашто да беа против вас и да биле пак ќе викавте дека не се, а другово шо се влечите низ групиве а сте неприкосновен шампион на Италија само покажува колку многу назад е лигата таму. Значи неможи некој да ме убеди дека Италија било јако првенство, кога почнува сезона Јувентус се тепа, иди време за ЛШ дамата ја клецаат во темница, потоа иди пак викенд пак тепате со некој Ливорно, Торино, и потоа оди пак истиот круг.. а да ги слушниш навивачите (незнам за тебе ама овие шо ги знам) се расправаат до тепачка како нивниот тим е greatest of all. Комедии :D

Па не е Јувентус само Италија. Погледни ги на пример не се лоши Милан и Наполи, а исто така во ЛЕ Лацио а посебно Фиорентина се одлични оваа сезона. Милан во Италија е беден до немајкаде, има освоено 14 бода за 13 кола и губи од подолните тимови, а во ЛШ му треба нерешено да ги помине групите, против солидни противници. Наполи во групата на смртта можеби нема да помине, ама се покажа за достоен противник. Вчера играа доста добро на терен каде вас отворија како паштета минатата сезона.

Си ја погодил и ти како мене.

Ти како ја погоди?

Јас не погодував туку мое мислење си беше тоа и со тоа мое мислење се обидов на спортска да погодам. Го виде ливчето, си го лајкнал.

Ти како ја погоди?

Јас не погодував туку мое мислење си беше тоа и со тоа мое мислење се обидов на спортска да погодам. Го виде ливчето, си го лајкнал.

Исто како тебе, сметав дека поголеми проблеми ке ни направи Леверкузен, особено што бевме ослабнати со неиграњето на Карик и Фелаини.

Да не ви се наоѓа некое хајлајтс видео со сите голови од колово? Да не ги сецкам по натпревар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom