Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Замислете сценарио, по некоја случајност Копенхаген го тепа Реал и Галатасарај го тепа Јуве.
1. Реал 13
2. Галатасарај 7
3. Копенхаген 7
4. Јувентус 6

А замисли Арсенал со 4 победи од 5 кола и 12 бода, не е квалификуван понатаму.

Meне од Јувентус ми се гади искрено. Ќе влезат понатаму со 7 бода во 5 натпревари од кој шо првата победа им е во 5тиот натпревар, Шампионов јак на Италија, во група кај шо ги има Галатасарај кој прима 10 гола на 2 натпревари од Реал, и отепаниот Копенхаген. А тие се мачат ли се мачат... па и 2 пенали му свирнале, да свирнеја против нив имаше 20 страни овде да се наполнат како сите ги мразат ..... најглуп тим на 21 век!
И мене не ми се допаѓа начинот на кои игра Јуве и има шанса со нерешено во последно коло да ги помине групите, ама за пеналите стварно нема веза што го зборуваш ова. Овие пенали не беа ни дискутабилни, ни 50-50 ниту нешто слично. Ова се пенали и тоа со големо П. Во спротивен случај никој не ти свири два пенали во ЛШ, не е тоа така. Да свирнеа против нас постоечки пенали никој ништо немаше да каже, ама кога имаш исклучувања од типот на Киелини не можеш едноставно да не кажеш нешто.
Но, да не се залетуваме затоа што Галата може да се мотивирани, ама јас мислам дека се многу неквалитетни за да не победат.

И мене не ми се допаѓа начинот на кои игра Јуве и има шанса со нерешено во последно коло да ги помине групите, ама за пеналите стварно нема веза што го зборуваш ова. Овие пенали не беа ни дискутабилни, ни 50-50 ниту нешто слично. Ова се пенали и тоа со големо П. Во спротивен случај никој не ти свири два пенали во ЛШ, не е тоа така. Да свирнеа против нас постоечки пенали никој ништо немаше да каже, ама кога имаш исклучувања од типот на Киелини не можеш едноставно да не кажеш нешто.
Но, да не се залетуваме затоа што Галата може да се мотивирани, ама јас мислам дека се многу неквалитетни за да не победат.
Aбе ок тоа за пеналите, во ред е беа, онака го пишав, зашто да беа против вас и да биле пак ќе викавте дека не се, а другово шо се влечите низ групиве а сте неприкосновен шампион на Италија само покажува колку многу назад е лигата таму. Значи неможи некој да ме убеди дека Италија било јако првенство, кога почнува сезона Јувентус се тепа, иди време за ЛШ дамата ја клецаат во темница, потоа иди пак викенд пак тепате со некој Ливорно, Торино, и потоа оди пак истиот круг.. а да ги слушниш навивачите (незнам за тебе ама овие шо ги знам) се расправаат до тепачка како нивниот тим е greatest of all. Комедии![]()
Максимум нерешено ако извадат Ман.Јун во Леверкузен.
Мој тип јунајтед не дава гол, зашто Велбек е на клупа ...

Си ја погодил и ти како мене.
Ти како ја погоди?
Јас не погодував туку мое мислење си беше тоа и со тоа мое мислење се обидов на спортска да погодам. Го виде ливчето, си го лајкнал.