D
DAoliHVAR
Гостин
I stomacnite istoAko gi izveduvash pravilno - gradite, predno ramo i tricepsot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I stomacnite istoAko gi izveduvash pravilno - gradite, predno ramo i tricepsot.
I stomacnite isto
Da.vo pravo si.ama pak se vezbaat iako e minimalno deka sepak si vo pozicija kako vo plank.Abdomenot, odnosno stomacnite se koristat kako stabilizatori koga ja izveduvame vezbata, a direktno ne se vezbaat.
Друштво почнав во теретана пред три дена. Овое три дена ми ги покажуваа вежбите за кој мускул на кои справи и тн. Ако сакате напишете ми добра шема на тренинг, кој ден што да се вежба и после колку дена да се прави пауза. Фала![]()
ova ili cim pocnal sea moze da se stai na nekoi od pocetnickive strenght programiГорен дел на тело
Долен
Одмор
Горен
Долен
Одмор
Оптимум вс скитек....дефинитивно Оптимум значи Сериоус мас
Дечки покрај глукозамин идеја за да ја оправам побрзо ракава некој, не сум сигурен дали се лигаменти сјебани или некој мускул. Во десен лакт и спојот на anconeus, extensor carpi radialis brevis, extensor carpi radialis longus и brachioradialis во тој дел имам страшна болка веќе 10тина дена. Незагреана раката се туркав на рака, и направив некоја повреда али незнам што може да е, отекуваше 3-4 дена после физички напор, сега не ми отекува али затоа пак имам болка и не можам да форсирам поголеми тежини.
2 пати неделноДоколку се вежба помал број на сетови со поголема тежина и една мускулна група 2 пати неделно да се вежба дали ќе бидне подобар напредок отколку секоја група еднаш неделно?
Прво, ОДМОР.
Она што покрај одморот јас користев на времето кога имав вакви или слични повреди е трипати на ден мачкање со руска вода и Ласонил крема.