WWE

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Изгледа дека Сина ќе го преземе фуедот со Ортон и ХХХ :facepalm: не ми е јасно како може да им идат вакви идеи на овие од wwe, кој дебакл ќе биде да видиме меч Сина/Ортон на ВМ за обединување на титулите а Панк/Брајан негде ќе имаат меч во мидкардот... Стварно жално. И незнам ако ова се случи за која титула ке предизвикува освојувачот на РР? За Интерконтинталната? :facepalm: Стварно лошо но сепак се надевам дела фуедов ке заврши до РР а Панк и Брајан ке имаат меч за титула на ВМ, нешто слично како Рок и Остин на ВМ 17 ( http://www.youtube.com/watch?v=srhd2fZyDB4 ).

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Изгледа дека Сина ќе го преземе фуедот со Ортон и ХХХ :facepalm: не ми е јасно како може да им идат вакви идеи на овие од wwe, кој дебакл ќе биде да видиме меч Сина/Ортон на ВМ за обединување на титулите а Панк/Брајан негде ќе имаат меч во мидкардот... Стварно жално. И незнам ако ова се случи за која титула ке предизвикува освојувачот на РР? За Интерконтинталната? :facepalm: Стварно лошо но сепак се надевам дела фуедов ке заврши до РР а Панк и Брајан ке имаат меч за титула на ВМ, нешто слично како Рок и Остин на ВМ 17 ( http://www.youtube.com/watch?v=srhd2fZyDB4 ).

Значи Брајан-Панк не се во мид-кард. Бар во WWE титулата не значи ништо. Панк беше шампион 434 дена од тие 5 дена само беше actual main-eventer.
Сите некако мислат дека Ортон-Сена ќе имаат меч на ТЛЦ ама мене не ми се верува, премногу дебилен би бил потегот.
А искрено меч за унификација на ВМ меѓу Ортон и Сена не би ми сметало воопшто најискрено.
Е сега тоа ако со победникот на РР, можеби некој како Леснар ќе освои и ќе се реши наместо титулата да се реши да добие меч за серијата на Тејкер ?
А за Брајан-Панк џабе се надеваш ти реков уште пред неколку месеци дека меч за титула нема да имаат. Можеби без титула да, ама и за тоа не ми се верува.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Значи Брајан-Панк не се во мид-кард. Бар во WWE титулата не значи ништо. Панк беше шампион 434 дена од тие 5 дена само беше actual main-eventer.
Сите некако мислат дека Ортон-Сена ќе имаат меч на ТЛЦ ама мене не ми се верува, премногу дебилен би бил потегот.
А искрено меч за унификација на ВМ меѓу Ортон и Сена не би ми сметало воопшто најискрено.
Е сега тоа ако со победникот на РР, можеби некој како Леснар ќе освои и ќе се реши наместо титулата да се реши да добие меч за серијата на Тејкер ?
А за Брајан-Панк џабе се надеваш ти реков уште пред неколку месеци дека меч за титула нема да имаат. Можеби без титула да, ама и за тоа не ми се верува.
Панк и Брајан се во мидкард заедно со Коди/Голддаст, Шилд и уште некој, апер мидкард во најдобар случај, МЕ во моментов се Сина и Ортон.
Сепак ке има меч на ТЛЦ што е супер а сега се надевам дека Сина или Ортон ќе го завршат фуедов до РР оти дефинитивно нема никаква поента, се виде дека Ортон е катастрофа на последниве ППВ. Би било добро ХХХ да го кошта Сина титула и да видеме ХХХ против Сина на ВМ а Панк и Брајан да се вклучат во борбата за титулата.

А за Леснер да освои РР тешко дека WWE се до толку отидени со паметот па да му дадат на парт тајмер да освои РР.
останува да видиме за последното. Мислам дека Панк дефинитивно ке се вклучи во фуед со the authority и со Ортон за титулата ( Вчера Шилд го нападнаа па се оди натаму ). За Брајан ке видиме и покрај тоа што после вчерашната епизода изгледаше како да немаат такви планови но останува да видиме сепак човекот имаше чиста победа со Сина и не изгуби ниту еден меч чисто од Ортон.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@Jan Polat Upper mid-card се, ама нема врска тоа, барем мене не ми е битно мид-кард или мејн-евент кој е, си се интересирам во тоа што сакам :D
Искрено меч за унификација меѓу најголемите ѕвезди во оваа ера е добра идеа. Ама истиот тој меч да се случи на ТЛЦ ? Кога ќе се подразмисли малку повеќе ова е ептен лоша идеја, појма немам кој мислел дека ова е добро, најверојатно Винс пошто тој знае така импулсивно да изреагира од последните неколку тапа ППВа.

Еве за месец-два почнува road to WM, се надевам дека некои од приказниве ќе бидат објаснети подобро ама познајваќи ја компанијава сите feuds биле рандом (зборам за Wyatts/Shield vs DB/Punk)

Сега некако Панк и Брајан ми изгледаат forced премногу што се некако ми иде дека Wyatts ќе го brainwash Брајан и можеби ќе гледаме Панк-Брајан меч на ВМ. Последниве 2-3 години имаат огормен ростер и пак не можат да направат добра ВМ, се надевам годинава Винс ќе му остави на ХХХ да го има главниот збор бидејќи Винс размислува повеќе како entertainer и кога тој би се прашувал мејн-евент би бил Сталоне-Шварценегер а на пред-шоуто ќе бидат мид-кардерите :ROFLMAO:

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
ХХХ е бетер од Винс. Винс колку толку му даде на Панк пуш а да се прашува ХХХ веројатно само он, Ортон и Сина ке бидат во МЕ цела години. Имаше непотребен меч со Тејкер на ВМ ( вториот), им ги прекина моментиумите на Панк и Леснер а сега со Брајан тапа испадна сторилејнов. Наместо Брајан да го тепа на ВМ еве кои мечеви се во игра за МЕ на љубилејното 30-то издание на ВМ:

Hogan Teaming with Big Show?, Vince’s Opponent for Triple H, More

Talks between WWE and Hulk Hogan continue and word is that Hogan has expressed interest in wrestling some kind of match at WrestleMania XXX in New Orleans against John Cena. However, word also is that Triple H is leaning towards Cena being his opponent for WrestleMania XXX.

Triple H and Vince McMahon do not want Hogan’s deal to return be contingent on Hogan getting a match with Cena at WrestleMania. Big Show actually pitched an idea of having Hogan and himself take on Triple H and Randy Orton but key people in WWE creative don’t think they can stretch the feud between Triple H and Show until then. Also, Triple H and Vince both prefer there be a singles match where Triple H faces Vince’s “hand-picked opponent.”

As always, plans can and do change, but it’s said that if WrestleMania XXX happened right now the match would be Cena vs. Triple H.
Не знам која е потребата за меч Сина против ХХХ ама ајде барем нека не биде Сина во меч за титула. Човеков наместо да гледа малку за помлади таленти он се пика во МЕ на сите ВМ ( 20/25 и сега најверојатно 30 ). А за обединивањето ( ако е меч помеѓу Сина и Ортон ) подобро да биде на ТЛЦ отколку на ВМ но мислам дека тоа ќе се случи на РР кога ХХХ ќе го чини Сина меч и ќе почнат со фуед за ВМ.

A за Брајан да биде хил не гледама потреба во моментов но Трипле Ејџ изгледа дека оди натаму оти Брајан е премногу популарен. Не е он крив што моментално шампионот на неговите мечеви добива Даниел Брајан, boring и randy savage чантови. Брајан треба да се врати и да ја земе титулата на elimination chamber а Панк да го освои РР па да имаат фејс против фејс фуед за ВМ оти вака веќе неможам да гледам како на ППВ во МЕ наместо да се навива за оние кои имаат меч се вика боринг и Даниел Брајан но знаејќи ги ВВЕ веројатно ке го направат хил, Панк ке го тепа на некое ППВ па на ВМ мечот за титула ке биде Панк/Ортон.

C

Castiel

Гостин
@Jan Polat Upper mid-card се, ама нема врска тоа, барем мене не ми е битно мид-кард или мејн-евент кој е, си се интересирам во тоа што сакам :D
Искрено меч за унификација меѓу најголемите ѕвезди во оваа ера е добра идеа. Ама истиот тој меч да се случи на ТЛЦ ? Кога ќе се подразмисли малку повеќе ова е ептен лоша идеја, појма немам кој мислел дека ова е добро, најверојатно Винс пошто тој знае така импулсивно да изреагира од последните неколку тапа ППВа.

Еве за месец-два почнува road to WM, се надевам дека некои од приказниве ќе бидат објаснети подобро ама познајваќи ја компанијава сите feuds биле рандом (зборам за Wyatts/Shield vs DB/Punk)

Сега некако Панк и Брајан ми изгледаат forced премногу што се некако ми иде дека Wyatts ќе го brainwash Брајан и можеби ќе гледаме Панк-Брајан меч на ВМ. Последниве 2-3 години имаат огормен ростер и пак не можат да направат добра ВМ, се надевам годинава Винс ќе му остави на ХХХ да го има главниот збор бидејќи Винс размислува повеќе како entertainer и кога тој би се прашувал мејн-евент би бил Сталоне-Шварценегер а на пред-шоуто ќе бидат мид-кардерите :ROFLMAO:
Пошо е ТЛЦ најверојатно на крај ќе завршат Сина со WWE титулата а Ортон со WHC и тек на ВМ ќе се случи унифицирањето..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пошо е ТЛЦ најверојатно на крај ќе завршат Сина со WWE титулата а Ортон со WHC и тек на ВМ ќе се случи унифицирањето..
Сите така претпоставуваат. Се надевам дека тоа нема да се случи.

@Jan Polat грешка си за ХХХ, тој се труди за млади таленти да добијат шанса.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Нема шанси да трае фуедов до ВМ но сепак нема да заврши на ТЛЦ ( и покрај тоа што би било супер ), веројатно ке заврши на РР а ако не тогаш на ВМ ке бидат други за обединување на титулите ( ХХХ ВС Сина или некој друг меч ).

Но добро е што Панк и Брајан ги разделија и веројатно еден он нив ке освои РР. Малце може е лошо за Шилд оти ако се има предвид дека Панк на ППВ нема изгубено меч од фул тајмери 2 години веројатно Шилд ке се расцепат на ПЛЦ па Панк ке го добие хендикеп мечот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ТЛЦ ќе биде добро ППВ. Знам дека луѓе го хејтаат Ортон-Сена феудот, ама не е предвидлив колку толку.
Според мене Сена ќе биде шампион и ќе има меч против Панк на ВМ. Барем така сакам да биде, бидејќи Ортон против било кој друг како главен мејн-евент би било тапа.

Ама мене некако ме загрижува што имаат премногу heels во моментов.

Инаку за ВМ очекувам барем еден од мечевиве да се случи: Рок-Брок, Тејкер-Кејн, ХХХ-Брајан, Панк-Сена, Роман-Дин-Сет

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Колку срање се последниве епизоди тоа е чудо едно.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Ортон уште е букуван катастрофално. Не може да дојде до чиста победа против Брајан па по се изгледа дека Сина ке ги обедини титулите на РР оти ако Ортон тепа титулава ке нема кредибилитет.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Колку срање се последниве епизоди тоа е чудо едно.
Еве последнава беше добра ( особено крајот). Панк ВС ХХХ, Панк вс Ортон, Брајан вс Шон, ХХХ вс Ортон, толку многу можни фуеди. Сина застана до Ауторити на Крајот, можно е да стане хил ( и покрај тоа што мислам дека нема).

Ќе видиме што ке се случи во недела. Според букувањево Ортон треба да тепа но мислам дека нема да има разврска (најверојатно некој ке се вмеша во мечот или ке си земат под една титула) или може ХХХ некако да испадне како шампион.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Некој онлајн во моментов што ќе гледа ?

Kajgana Shop

На врв Bottom