Dragonball

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Arguing with DBZ fanboys.

Me: Sure, DBZ is fine, but there are so many animes with an in depth story, interesting plot, well developed characters, intrigues, dialogues...
DBZ fanboy: STFU fag, u never had a childhood, DBZ was the best, Goku can kamehameha all your fag animes! Forget Goku, even Yamcha can take on any of your fag characters!
Me:...

2

~2A

Гостин
Arguing with DBZ fanboys.

Me: Sure, DBZ is fine, but there are so many animes with an in depth story, interesting plot, well developed characters, intrigues, dialogues...
DBZ fanboy: STFU fag, u never had a childhood, DBZ was the best, Goku can kamehameha all your fag animes! Forget Goku, even Yamcha can take on any of your fag characters!
Me:...
Тие најверојатно биле помали дури и од мене затоа така изреагирале. :)
И мене ми е од childhood Драгонбол, заедно со Дигимон, Покемон, Yu-gi-oh... па и Наруто на последно го фатив на А1 коа го даваа.

Нормално дека се потсетував на тие денови коа се радував на Гоку и тепачките против Пикоро па изразив желба да го догледам. Претходно изгледав и други аниме серии, па очекувано беше и да не биди приказната мајндфак повеќе е насочена кон борбите (не за џабе траат повеќе од 10 епизоди ебаго :D ).

Што значи тие испаднаа кретени и (не)познавачи на аниме светот.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Тие најверојатно биле помали дури и од мене затоа така изреагирале. :)
И мене ми е од childhood Драгонбол, заедно со Дигимон, Покемон, Yu-gi-oh... па и Наруто на последно го фатив на А1 коа го даваа.

Нормално дека се потсетував на тие денови коа се радував на Гоку и тепачките против Пикоро па изразив желба да го догледам. Претходно изгледав и други аниме серии, па очекувано беше и да не биди приказната мајндфак повеќе е насочена кон борбите (не за џабе траат повеќе од 10 епизоди ебаго :D ).

Што значи тие испаднаа кретени и (не)познавачи на аниме светот.
Problemot e sto ima i povozrasni koi u zivot moze gledale samo Naruto, Bleach i posle velat deka DBZ e najbolje anime, a se narekuvaat anime fanovi.

2

~2A

Гостин
Денеска конечно го изгледав најновиот филм. :icon_mrgr:

Пред се морам да кажам дека многу идиотски го направиле Гоку, особено после Фриза беше сосема океј како личност, не беше идиот.
Второ, гласот не му го погодија, како мало детенце.... :confused:

Приказната интересна, разбирлива за секое дете што сака да го гледа овој филм, пред се е шонен и не треба да биди длабока како што очекуваме ние повозрасните, уживај во тепачките. Не сакам да спојлерисувам ама и крајот беше нешто неочекувано.

Така да... палец (y).

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ајде батки давајте убав торент за DBZ оригиналната :)

Повелај

ова ти се оригиналните DBZ со јапонските гласови, јапонскиот саундтрак, и со англиски превод
она синхронизацијата на англиски, па башка и саундтракот на некои им е сменет, ми иде да :sick:

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.148
Поени од реакции
13.318
Златни цедиња од Оправдано Присутни списанието :D

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Омилен саундтрак и омилена сага од DBZ :cuc:

Raditz кога пристигна и кога им држеше лекции на Goku и Piccolo :icon_lol:

песната на Vegeta :drk:

2

~2A

Гостин
Мене искрено ДБЗ ми беше на кеф се до крајот на Фриза сагата се после тоа ми беше клише и повторени снимки, само различни противници. :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom