- Член од
- 13 март 2009
- Мислења
- 1.968
- Поени од реакции
- 1.868
http://www.dragonballclub.com/dragon-ball-z-movie-14-battle-of-the-gods-subbed/
Battle of Gods со англиски превод.
Battle of Gods со англиски превод.
Ау да, во право си. Со големи букви му помина името во највната шпица .. Го изумив тоа и лошо ги поврзав работите.Филмов е напишан од Акира Торијама, така да ГТ не доаѓа во предвид.
Кој моменатт... И на крај како изгуби гоку у пм...Прегледај го приврзокот 73284
Најакиот момент во цела серија. Одбраната на Гоку против solar flare-oт на Тиен.
Dragonball >>>> Dragonball Zby the way кога изгуби Goku од Tien best moment in dragonball почна да ме нервира кој и да дојде се ги тепа беше много клише
Малу среќа му фалеше, сепак добра борба беше.Кој моменатт... И на крај како изгуби гоку у пм...
Е сега малку претеруваш и ти, падна квалитетот после Фриза сагата, но не беше толку лошо, имаше добри тепачки. Мене најмногу ме нервираше што после Фриза земјаниве немаа никаква улога во серијава, ептен заостанаа зад сајонциве и се се вртеше околу нив.Dragonball >>>> Dragonball Z
Првиот дел имаше и приказна и беше интересно, ги бараа топките. Откако ги најдоја еднаш, стана се лесно и Гоку беше overpowered. Фактички тој не е појак од никого за голема разлика, нијанси решаваат ама секако тој испаѓа победник. Да не бидам ептен строг кон Dragonball Z единствено Фриза сагата ми се допадна, другите беа толку глупи и копирано од претходната што со нагон за повраќање ги догледав.
Aleluja brother :3 I ha sum za toaDragonball >>>> Dragonball Z
Првиот дел имаше и приказна и беше интересно, ги бараа топките. Откако ги најдоја еднаш, стана се лесно и Гоку беше overpowered. Фактички тој не е појак од никого за голема разлика, нијанси решаваат ама секако тој испаѓа победник. Да не бидам ептен строг кон Dragonball Z единствено Фриза сагата ми се допадна, другите беа толку глупи и копирано од претходната што со нагон за повраќање ги догледав.