Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
После ние ќе бараме поректи за Битола или стадион од играч на вардар :tapp: каде бе вака :facepalm:
Инаку има и тука информации дека големи се шансите русинот да ве земи ...е тогаш дури наебавме побро ќе умриме и титула нема да видиме со Пелистер
suicide.gif
Па реално и да не влезе Русинот, вие нема да видите титула :icon_mrgr:
Оваа сезона ви е последна шанса според мене, и на вас и на било која екипа, пошто после доаѓа ерата на Шкендија според мене.
Работат на одлично ниво, и кога-тогаш ќе земат еден куп добри играчи, така да прашање на време е кога ќе завладеат со Мак фудбалот.
Со спонзор од МКД ниедна екипа нема да може да им се држи, затоа единствена надеж на нас ни е Самс:D

Па реално и да не влезе Русинот, вие нема да видите титула :icon_mrgr:
Оваа сезона ви е последна шанса според мене, и на вас и на било која екипа, пошто после доаѓа ерата на Шкендија според мене.
Работат на одлично ниво, и кога-тогаш ќе земат еден куп добри играчи, така да прашање на време е кога ќе завладеат со Мак фудбалот.
Со спонзор од МКД ниедна екипа нема да може да им се држи, затоа единствена надеж на нас ни е Самс:D

U rabotnicki messi group moze da vleze tie so bea na skendi porano, ne se rezil tie imaat pari

Неловски е политичар а у слободно време игра фудбал со Тетекс, ако има време.. ако не ништо :D

Неловски е политичар а у слободно време игра фудбал со Тетекс, ако има време.. ако не ништо :D

Неловски ти е класичен пример како тато може да те направи фудбалер и пример за тоа што не е во ред со младинските школи кај нас.

Неловски го одбрале за претседател на УМС на ВМРО :icon_lol:

:pos:

Ете одговор зошто сеуште е дел од нашиот клуб :icon_mrgr:
Неловски е едино преседател на УМС на ВМРО пошо го лиже гзот на министерот Спасов...

А зашто уште е во вардар е најмногу поради татко му а што си нема благе везе од фудбал си нема.

Dobro vie Nelo pa Nelo , batalete toa , neznam kolku vredi da se spomene, ubavo bese kazano pogore vo slobodno vreme igra fudbal pokraj politickite angazmani :pos::pos::pos:

A чекај типов заигра уопште во овие 2 и пол години на некој официјален натпревар, освен можда на некој небитен меч од Купот?!

A чекај типов заигра уопште во овие 2 и пол години на некој официјален натпревар, освен можда на некој небитен меч од Купот?!
Нема ни на куп утакмица играно ми се чини :D
Т.е. типот го земаат само на подготовки колку да пополни состав и после го даваат на позајмици. Во моментов е во Тетекс ми се чини. Претходно во Тиквеш го дававме.
Претходно беше дел од Тетекс, па они го имаа позајмено во Славија. За трета лига беше ѕвер :icon_mrgr:

Еве и тука да го ставам, за сите Комити, за сите Вардарци, за сите оние кои сакаат да помогнат и кои ќе одат да го следат вечното ракометно дерби во недела :)

Почитувани браќа Комити!
За жал мораме да истакнеме дека се соочуваме со непријателска пропаганда, големи притисоци и искушенија од самата држава кон нас, тврдокорните бранители на македонштината ова мало парче земја, во мал милион ситуации до сега. За сите кои што подзаборавиле на настанот, да потсетиме дека пред 4 години дојде до помал инцидент на мостот ''Обединети нации'', кога групата беше испровоцирана и нападната од поголема група на албанци, по што, беа приведени 8 членови на Комити, а ниеден од спротивната страна.
Судскиот процес кој траеше 3,5 години резултираше со условни казни за 4-ца наши членови и со огромна отштета што судот ја досуди во корист на спротиставената страна, од цели 14 000 евра. Пресуда која денес стана правосилна откако беше одбиена жалбата од страна на апелациониот суд во Скопје.
Поради настанатата ситуација, во Недела (24.11.2014) на ракометниот натпревар помеѓу РК Вардар - РК Металург, на влезната врата од страна на навивачката група Комити ќе биде поставена кутија во која сите добронамерни ќе можат да донираат и придонесат за собирање на потребните средства со цел помош на нашите членови кои што се наоѓаат во незавидна ситуација.

Со почит,
КОМИТИ СКОПЈЕ 1987

Теренов во Штип :tapp:
Оди играј да те видам :icon_lol:
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 13:20 ---
ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Ацета Стојкоооооооов :D
Каква грешка на голманов на Брегалница хахахаха
Голема благодарност, се надевам дека ќе земеме барем бод од тешкото гостување во Штип :D

Теренов во Штип :tapp:
Оди играј да те видам :icon_lol:
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 13:20 ---
ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Ацета Стојкоооооооов :D
Каква грешка на голманов на Брегалница хахахаха
Голема благодарност, се надевам дека ќе земеме барем бод од тешкото гостување во Штип :D

Od koa pocnavme da skandirame na gradski Aco majstore se razigra u pm :D
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 13:36 ---
Sto vikaat ovie skapanicive be bog da cuva:facepalm:

Ауф ама голче ни стегнаа :icon_mrgr:
Колку мизерно изгледаме на терен, иако водевме 15-тина минути, сепак каква надмоќност ни прават на терен, срам ми е да гледам :icon_mrgr:

Како Барса-Гранада да гледам :rolleyes:
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 13:47 ---
Гроздановски какво промашување човече :pos:
Дали да се смееш или да плачеш ццц

Стојков што прави човече, откако му пеевме против Гостивар му текна да игра, како мали деца ги шие играчиве во лигава :pos:
Ако си отиде на полусезона, ќе испаднеме од лигата :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom