Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еј луѓе, ај вака. Држам неколку домејни на нет, не ми треба еден од нив, пријавете се да знам колку сме и ќе склопам една веб страна и од петок или најдоцна нареден понеделник почнуваме. Таму секој што е пријавен ќе си има буџет и ќе може да игра по максимум 3 типа дневно. Ако сакате може да направам и да мора да се играат 3 типа па кој нема инспирација нека игра дупла шанса на 1/10 сигурност. Така најпрегледно е и ќе нема лажење, јас се нафаќам на крајот на секој ден да ги внесувам резултатите на одиграните натпревари и автоматски да се пресметуваат бодови на начин на кој тука ќе се договориме.

Пишете дали ви одговара ова и да се пријавиме најдоцна до утре на пладне(12:00), за да можам да почнам со страничево.

Поздрав.

Изгледа и Кинси не игра за Партизан,се бунел што не му ги исплаќаат парите као...

Значи знаеме кои две се товарени денес , Звезда и Италија :D Нема чоек шо не ги стави овие 2 ...

Еј луѓе, ај вака. Држам неколку домејни на нет, не ми треба еден од нив, пријавете се да знам колку сме и ќе склопам една веб страна и од петок или најдоцна нареден понеделник почнуваме. Таму секој што е пријавен ќе си има буџет и ќе може да игра по максимум 3 типа дневно. Ако сакате може да направам и да мора да се играат 3 типа па кој нема инспирација нека игра дупла шанса на 1/10 сигурност. Така најпрегледно е и ќе нема лажење, јас се нафаќам на крајот на секој ден да ги внесувам резултатите на одиграните натпревари и автоматски да се пресметуваат бодови на начин на кој тука ќе се договориме.

Пишете дали ви одговара ова и да се пријавиме најдоцна до утре на пладне(12:00), за да можам да почнам со страничево.

Поздрав.

Јас сум за. Може така.

Поздрав.

E ova e veke dobro i bas pogodno,znaci edna skala pogore,a i nema da bide zaludno rabotata i trudot,a i natprevaruvacite i bi bile po oprezni,i ne bi lupele sekakvi tipovi.
A posle natprevaruvanjeto moze da se nafatime na poseriozna rabota,koja bi i pomognala na site,no sekako sekogas bez nekoi nadomestoci.
Znaci vzaemno pomoganje vo tipuvanje.
Pozz

Само на Биел - Шафхаузен 2+ прво :facepalm:

Уште еден гол неможеа да дадат да му ебам матер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom