Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Секој нека има по 1000 денари за старт, по 3 утакмици во денот небитно колкав кофф ако сакаш и со 1.05 ставај на 500,1000 ,2000 , 750 уплата небитно, твој проблем е тоа, ти ке правиш мал кеш, а додека пак ако некој ги изгуби тие 1000 денари да испадне од игра ... и секој чесно поштено секој ден кога ке типува утакмици да си кажва моменталната состојба на пари без лажење и педерење !!, и на 1 јануари ке се прогласи победникот и ке си добие награда ако има :D .само пред се без лажење ... вака според мене мислам дека е најдобро :) само сега вие решете дали тие 3 утакмици морат да бидат сврзани едни со други или ке може и сингл да се игра јас немам идеја за тоа,оставам на вас :), ако има некој поуба идеја нека пише :)

Мафо дај бе олабај со тие 1000 денари.

Јас ипак би за не-флет стејкс затоа штоа сигурно нема да идам со флет уплата на 1.5 и 2.5 или 3.5 коефициент.

1 до 10 како што повеќето кажаа тука.

Нема шанси без лажење..обавезно некој ќе се изнервира ако го падни некоја и ќе излажи..треба ред да се има некаков..на пример ете не мора 3 утакмици нека бидат 2 натпревари дневно и со минимум коефициент 1.50 секој поединечен натпревар и нека има влог од 1 до 10 и подоцна кога ќе завршат натпреварите нека си кажи секој односно нека се цитира колку бет му остана..на пример ако влегоа утакмиците ќе има 12 или ако не влегоа ќе има онолку колку што вложил односно минусот од тоа..

Едноставно..на пример вложувате 4 бетој на 1.50 и на 1.75 коефициент..вкупниот коефициент на тоа е 3 и нешто што значи го множите вашиот влог на пример ете 4 со коефициентот и добивате 12 и нешто и ќе имате на пример 22 бетој...кој ќе има најмногу до крајот на месецот тој ќе биди победник..но мора секој да се цитира после натпреварите(секако тие што учествуваат) да видиме дали погоди или не..

Ова е мојот предлог

Јас ипак би за не-флет стејкс затоа штоа сигурно нема да идам со флет уплата на 1.5 и 2.5 или 3.5 коефициент.

како сакате сеедно ми е :) и јас учествувам во играта

2 од тие шо ги постира на двознак беа :)) да си прашам јас :)
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 15:19 ---

епа сите нека имат по 1000 денари за старт така е најубаво , и кој ги изгуби да го снема од играта , според мене вака е најдобро

Кај гледаш бе Мафо двознаци?

Првиот е тенис, вториот е хендикеп победа на Звезда, третиот е андер на Оклахома. Каде има двознаци?
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 15:49 ---

Генерално, теоријата на кладење вели дека флет стејк системот на подолги стази е попрофитабилен од јунитс системот.

Аман само не почнувајте дека попувам повторно.

Аба лига
Партизан-Звезда 2
Партизан ќе биде бес Бертанс кој подолго време осуствува,сега им се повреди Вестерман,Мусли е неизвесен.Така да стварно не гледам начин Партизан да ја добие утакмицава бе првите двајца.

Првиот е тенис, вториот е хендикеп победа на Звезда, третиот е андер на Оклахома. Каде има двознаци?

Генерално, теоријата на кладење вели дека флет стејк системот на подолги стази е попрофитабилен од јунитс системот.

Мислеше дека од страната двознак си ги препишал

А како ќе се пресметува без почетна банка кој до каде е? Сакам да кажам дека полесно би било кога ќе снемаш пари, да те снема од играта право.

Освен ако немаш подобра идеја на бодување погоден тип... А и ова е тешко поради разликата во коеф.

Лесно е тоа. Ако се игра флет стејкс, да речеме со унит 10, после две промашувања има -20. Ако го погоди првиот тип на 1,95 да речеме, има +9.5.

Така е организиран натпреварот на Бетинг адвајс, и функционира перфектно.
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 15:52 ---
Мислеше дека од страната двознак си ги препишал

??

Каква страна?

Има некоја страна слична на Торес Типс, и Мафо стално од таму ги зема типовите

Има некоја страна слична на Торес Типс, и Мафо стално од таму ги зема типовите

Тоа е некој блог?

Не ги гледам блоговите пари да ми платат. Најголемите глупости во врска со типување таму можеш да ги најдеш.

не мислев на таков двзонак :) мислев на ова http://www.dvoznak.com/

Ко што кажа ставрогин,мислам дека таа е најидеалната игра,има страна сокерфејм.ком и го имаат истиот систем.Имаш почетно 200 единици,на секој тип ставаш пр.10 на коеф 1.45 и зимаш 14.5 а ако изгубиш имаш -10 и тако даље

Партизан-Звезда каде да ја најдам на бет365, се скапав бркајки. (малце глупо прашење)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom