Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сакам само да дадам типови и коеф. несакам да образложувам и тупам со тоа колку ми е сигурна..

тип 1 (прв)

Coopejans - Ward 2 1.85
Herbert - Sitak 1 1.30
Gringelis - Mektic 2 2.00

4.80 СЛ

Какви црни 4.80?

Рековме само синглови.

Само да додадам. Мислам 100 единици се малце. За поголема флексибилност, да почнеме од 1000 единици. Друга работа, на крај победникот да биде тој со најголема банка. Кој сака нека си игра рамен влог, кој сака нека иде all in, негов проблем. Битно на крај рангирањето да го вршиме според големина на банката. Вака ќе има и решение за тие шо во некој ден нема да им се свиѓа понудата па ќе одат со минимален влог. И мора исто така да дефинираме минимален влог. Предлагам 5/1000.

Еве ги првите три типови.

Trevisan - Nasso 1 1.57
Crvena Zvezda(-3.5) - Partizan 1 1.96
Oklahoma - Denver under 210 1.95

Сите коефициенти се од Pinnacle.

Good luck.

;)

Интересен ви е предлогов, само дајте нека се отвори нова тема, а овде да ги дефинираме официјалните правила и секој да ги ископира како прв пост во својата под-тема. Секој нека си игра по свој стил, само сингли. Почетен фонд 100 units мислам е доволно. Битно е да ја видиме погоденоста кај сите играчи, и кој колку units ќе има на крајот. И да не бидиме ограничени секој ден да ставаме типови, секој нека си става кога сака, кога мисли дека има за играње, ама неделниот минимум нека биде 10 типови.

И мене ми се свига да се направи нешто вака и мислам дека би било подобро да се почне со некоја симболична сума од 100-1000 и да се унифицираат коефициенти (пример бет365) и на 1ви кој ке има највеке во банка да биде победник.
Исто да се дефинира по колку натпревари да се пишуваат дневно или евентуално неделно...
Поздрав

Trevisan - Nasso 1 1.57

Good luck.

;)

А влог? Или се одлучивте да не играте со влог?

Ок , ако сака сеа некој нека отвори тема , ако не после коа ќе се вратам јас ќе отворам.Тие шо ќе ставате типови за денес , постирајте си ги тука , па после ќе ги копирате во новата тема ;)

Не ми е јасно зошто не дозволуваат администраторите да има посебен подфорум кладење.

Не ми е јасно зошто не дозволуваат администраторите да има посебен подфорум кладење.

а за шо .!. тие тебе посебен под форум кога има веќе еден форум за кладење ?
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 14:41 ---

Trevisan - Nasso 1 1.57

Good luck.

;)

да не ти се случајно од двознак/? : )))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom