Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо некако ај сеа ке го наместам како адвансед форвард да видам како ке иде а кажи ми инструкции плус ми имаш дадено ај види

На Палоски PI ми се:
Run wide with the ball
Pass it shorter
Roam from position
Short less often

Еве ја табелата на првиот Boxing day (поспоро играм од вас зашто учам за испити :D ) Солидна полусезона, кренав форма во последниот дел. Сити изненадувачки слабо исто како и Челзи и Арсенал, додека ова е прво коло по долго време каде што Њукасл не е на осамен на врвот а Евертон исто така е тука некаде. Сезона на изненадување ќе биде се надевам и дека ќе завршам барем во битка за 4то и 5то место.

DCnDGTe.png

Кај мене прва сезона Во Премиер Лига видов дека Евертон заврши втор :eek:, Арсенал 4-ти (нормално:D) а Јунајтед 7-ми :ROFLMAO:

Може некој да ми прати по ПП линкови за фаци на играчите, дресови и логоа? :)

Може некој да ми прати по ПП линкови за фаци на играчите, дресови и логоа? :)

имаше еден торент по интернетов кружеше пред некое време, неможам да се сетам каде го имаше. Иначе во него имаше комплет се, дресови, логоа, играта и други работи. Се вкупно 10 гб беше.

Зашто бе не ми ја пушта играта? Правам се како што треба, ја симнав верзијата не од Reloaded, туку другата, ги ископирав фајловите од првиот update без кракот да го ставам, ги ископирав фајловите од вториот update или crash fix како и да е и место да ми ја пушти играта ми го отвара steamот и ми вика да си ја купам.

3 пенали досуди бе против мене.. па не е хумано инормлано ова..
penal.png

Последна утакмица во група одлучува за 1во место .. али како и да е пројдов понатаму..

penal.png

kokoska.png

А ова го приметив коа играв против нив во ЛШ.. Сум се изнасмеал.. :pos:

Pope playing pirated version of Football Manager!?

http://www.footballmanagerblog.org/2013/11/pope-playing-pirated-version-of.html

Значи една од најиграните игри во светот и најголемата жртва од пиратерија е играна од страна на папата :D ито пиратската верзија шо значи папата прај грев и ќе гори во пеколот шо значи ќе горам и јас во пеоколот = заклучот ќе се запознам со папата :D

пробај прво вака:

го симнуваш последниот пач од замунда(Football Manager 2014 [V14.1.3.45519] - Crash Fix + Multiplayer Crack [3DMGAME] [RVTFiX]) и само го пастираш кај што ти е играта

Проверено, работи. (y)

БИТНО: да не се копира кракот од апдејтот, само фајловите што се внатре.

па ако не ти успее решението е ова:

Ништо. Со верзијата на RELOADED никако не успеав да средам. Решението е да се спушти Cracked верзијата од Замунда. Јас таа ја инсталирав, се е како што треба, отидов на одмор една сезона да видам дали крашнува, немаше проблеми. Сеа конечно почнувам да играм. :D

Инаку не можам да го поднесам белиов скин. Има некој шо ја има оригиналната, да го спушти dark скинот од Steam па да го аплоадира и да ни ги скрати маките? :D

Зашто бе не ми ја пушта играта? Правам се како што треба, ја симнав верзијата не од Reloaded, туку другата, ги ископирав фајловите од првиот update без кракот да го ставам, ги ископирав фајловите од вториот update или crash fix како и да е и место да ми ја пушти играта ми го отвара steamот и ми вика да си ја купам.

Кај мене без steamot работи го немам ни инсталирано :) пробај избриши ја и пак инсталирај ја прво избриши steamot пробај така :)

пробај прво вака:

па ако не ти успее решението е ова:

Инаку не можам да го поднесам белиов скин. Има некој шо ја има оригиналната, да го спушти dark скинот од Steam па да го аплоадира и да ни ги скрати маките? :D

Џабе е ова, не ми успева. Ги имам и двете верзии на компјутер, првин пробав со едната и кога ја пуштам играта ми се пали steamот само ако сакам да ја купам играта, а играта не ми ја пушта. Исто и со верзијата од Reloaded, ја инсталирав, ги ставив фајловите од тоа crash fixот и пак само steam ми се пали ако сакам да ја купам играта, а играта не ми се пушта.

Кај мене без steamot работи го немам ни инсталирано :) пробај избриши ја и пак инсталирај ја прво избриши steamot пробај така :)
Како без steamот не работи? Која верзија ја имаш? Зашто и мене работи без steamот таа на Reloaded и имињата се сите измешани, мал детал али удара во око и нервира. :)

Џабе е ова, не ми успева. Ги имам и двете верзии на компјутер, првин пробав со едната и кога ја пуштам играта ми се пали steamот само ако сакам да ја купам играта, а играта не ми ја пушта. Исто и со верзијата од Reloaded, ја инсталирав, ги ставив фајловите од тоа crash fixот и пак само steam ми се пали ако сакам да ја купам играта, а играта не ми се пушта.

Како без steamот не работи? Која верзија ја имаш? Зашто и мене работи без steamот таа на Reloaded и имињата се сите измешани, мал детал али удара во око и нервира. :)

Спушти ги од земунда сите три торенти
1)Football.Manager.2014.Incl.Cracked.Multiplayer
2) Football.Manager.2014.Update.V14.1.3.45519
3)Football.Manager.2014.V14.1.3.45519.Crash.Fix
Исклучи антивирусот инсталирај го првиот торент таму имаш два фајла ти само оној штоо не е winrar послем влези во смата папка кај што ти е инсталирана играта и копирај го само update od вториот торент значи влагаш во фолдерот кај што е играта па во data и таму копирај и на крај само копирај го кракот од третиот торент исто во фолдерот кај што тие играта и стисни на fm.exe ке стартува ја вака ја играм без steamot

Спушти ги од земунда сите три торенти
1)Football.Manager.2014.Incl.Cracked.Multiplayer
2) Football.Manager.2014.Update.V14.1.3.45519
3)Football.Manager.2014.V14.1.3.45519.Crash.Fix
Исклучи антивирусот инсталирај го првиот торент таму имаш два фајла ти само оној штоо не е winrar послем влези во смата папка кај што ти е инсталирана играта и копирај го само update od вториот торент значи влагаш во фолдерот кај што е играта па во data и таму копирај и на крај само копирај го кракот од третиот торент исто во фолдерот кај што тие играта и стисни на fm.exe ке стартува ја вака ја играм без steamot

Истото ова го правам и нејќе, пак ми го отвара steamот и ми вика да си ја купам играта ако сакам да играм.

Истото ова го правам и нејќе, пак ми го отвара steamот и ми вика да си ја купам играта ако сакам да играм.

Жими сè ти си уникат. Не знам, откажи се од играње онака, до следна година. :D

Жими сè ти си уникат. Не знам, откажи се од играње онака, до следна година. :D

Брат само мене ова ми се дешава сериозно, пред недела дена на другарче преку телефон му ја направив следејќи ги инструкциите на Замунда што се.. сега на мене неможам да си ја направам. :)

Епа пичакале му матер што е работа ја вака играм а мислам и дургите дај пробај избришија цела игра и стеам и пак се од почеток или напрај SYSTEM RESTORE па тогаш пробај да инсталираш одново :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom