Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
пробај со 3-5-2 формација јас на мојот сејв кога играв со јувентус у првата сезона фиорентина со оваа формација 2 место заврши се бркавме до 36 коло :)

Па го иам на ум и тоа, сега за сега ова ми е почетна формација, 4-3-3 напаѓачки фудбал со кратки пасови и игра во широчина. Втора тактика ми е 4-1-4-1 кога ќе имам водство ќе ја употребувам да ја контролирам и умртвам утакмицата.
3-5-2 ќе стаам како трет избор па против помалите екипи и во купот ќе ја користам, пошто дефинитивно иам играчи за повеќе формации.:)

Со Интер првата сезона освоив Сериа А. Сеа почнав со Специја, планирам да ги носам во Сериа А :) Ама многу тешко. Боси се у пм.

Пробај со Лече, 3та лига се. Јас на 13ката со нив играв едно време, за 2 сезони ги вратив во Серија А.(y)

земајте го нотингем форест, јас ги минав подготовките сеа почнува лигата, прва сезона 8 милиони трансфер буџет. (y)

Кога пробувам да наместам тактика, верзијава од ПБ ми крешува.
Некој друг да го има истиов проблем?

Аа, конечно ми стигна...сега се мислам со кого да почнам. :D Не сум премногу јак играч одма да почнам со некоја екипа од 2-3 лига, пре би за екипа од средина на табела или екипа како Атлетико која пред себе има 2 гиганти. :)

Има нешто што е реално а сепак ме нервира - кога даваш individual talk на почетокот, полувреме или крај, остатокот од тимот реагира на тоа што си кажал, зашто нели и тие слушаат што збориш на другите. Тоа што ме нервира е тоа што ако еден играч фалам дека изиграл добро, другите како да љубоморат и негативна реакција даваат.

Како го средивте ова со фејк имињата на верзијата од Reloaded?

го симнуваш последниот пач од замунда(Football Manager 2014 [V14.1.3.45519] - Crash Fix + Multiplayer Crack [3DMGAME] [RVTFiX]) и само го пастираш кај што ти е играта

што ќе правиме со пеналиве и головиве од корнер бе луѓе ? :pos:

На секоја текма ко дожд паѓаат

Ти ебам тимот .... пак истото срање вторава сезона ..... примам голови како луд ... а имам одличен напад .... згузнав и средина и одбрана убацив , и менталитет сменив и се и сешто пробав , го примам го будала а нападот ми е најдобар :mad:

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

што ќе правиме со пеналиве и головиве од корнер бе луѓе ? :pos:

На секоја текма ко дожд паѓаат

Не знам но кај мене нема такви работи. Ова е по 13 кола:

rFOpRo5.png

Освен Јунајтед, ниту еден друг клуб не отскокнува во головите од корнери а јас сум дал само 2, што е многу малце.

M6IG7dU.png

Од пенали па уште послабо иде, јас ниту еден пенал а Евертон со најмногу, само 4.

Така да, ваљда индивидуално е ова.

Не знам но кај мене нема такви работи. Ова е по 13 кола:

Освен Јунајтед, ниту еден друг клуб не отскокнува во головите од корнери а јас сум дал само 2, што е многу малце.

Од пенали па уште послабо иде, јас ниту еден пенал а Евертон со најмногу, само 4.

Така да, ваљда индивидуално е ова.

можеби е индивидуално,гледам и на fm base се жалат и други поради тие багови.

Дај ми тактика со која што играш и која е најдобра на твојот сејв ?

можеби е индивидуално,гледам и на fm base се жалат и други поради тие багови.

Дај ми тактика со која што играш и која е најдобра на твојот сејв ?

За која е најдобра тактика - искрено не знам, немам толку време поминато. А со оваа играм, нешто како Барселона со многу посед на топка иако не иде баш сјајно пак сум на 5то место:

eq8iv2x.png

Ме заеба Зукулини копилето, ги одбра Еспањол сепак. Сеа имам проблем, единствен ДМ играч ми остана Амброзини.:confused:
Е сеа се мислам дали да го ангажирам Момо Сисоко како слободен играч или тие 8-9 милиони што ми се спремни за Дорија да ги потрошам на друг ДМ играч?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom