Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав со ЊуЈорк РедБулс, од прв ден сите играчи побараа трансфер.:eek: Сега скаутирам некои нигрутини од Танзанија.:D

Има некој линк од Маќедонска лига ?

4790037+_df2afe4cd764545d67f30f43e7de61b3.jpg

Оби Микел од Челзи.
Случајно го начекав Мамау Диара, и го споредувам со Сисоко за таа позиција една класа е подобар и му нудам договор и успат го купувам Лукас Ромеро од Велез за 7.5 милиони и краш дампс ми напраи играва, и не сум ја уклучил. Се нервирам е ќе збеснам!

го симнуваш последниот пач од замунда(Football Manager 2014 [V14.1.3.45519] - Crash Fix + Multiplayer Crack [3DMGAME] [RVTFiX]) и само го пастираш кај што ти е играта

Не сака, со ова само ми го отвара стимот кога ќе го стартувам fm.exe... Сеа никако не ја стартува играта. :eek:

Случајно го начекав Мамау Диара, и го споредувам со Сисоко за таа позиција една класа е подобар и му нудам договор и успат го купувам Лукас Ромеро од Велез за 7.5 милиони и краш дампс ми напраи играва, и не сум ја уклучил. Се нервирам е ќе збеснам!

Со кој играш? Јас втора сезона го купив со Интер и супер е. Голој од 20 метра дава. Одбрана го препорачувам Алварез мислам од Велез е, многу е јак.
Сеа се думам јас некој крила да земам појаки. Еве две години ги позајмувам Гајтан и Силвио. Првата година топ се покажаја, ама сега и ЛШ сум, и потешко оди. Со Реал, ПСЖ и Галатасарај сум во групата.

Не сака, со ова само ми го отвара стимот кога ќе го стартувам fm.exe... Сеа никако не ја стартува играта. :eek:

Jас немам проблем, а и други исто викаат дека ова им било решението за фејк имињата на играчите. Провери си анти вирусот да не ти блокирал некој фајл од кракот на 3DM

Со кој играш? Јас втора сезона го купив со Интер и супер е. Голој од 20 метра дава. Одбрана го препорачувам Алварез мислам од Велез е, многу е јак.
Сеа се думам јас некој крила да земам појаки. Еве две години ги позајмувам Гајтан и Силвио. Првата година топ се покажаја, ама сега и ЛШ сум, и потешко оди. Со Реал, ПСЖ и Галатасарај сум во групата.

Со Фиорентина.

После инсталирање, пастирање само на фајловите од update фолдерот од [Football.Manager.2014.Update.V14.1.3.45519] и пастирање на [Football.Manager.2014.V14.1.3.45519.Crash.Fix] потребно е да се стартува Steam. И сега незнам што да одберам. Помош?
Untitled4.jpg

За која е најдобра тактика - искрено не знам, немам толку време поминато. А со оваа играм, нешто како Барселона со многу посед на топка иако не иде баш сјајно пак сум на 5то место:

Чудна работа,ти имаш класа до две подобри играчи од моменталните во Интер,башка и пензионери кој од кој.
Кај мене тешко оди воигрувањето,наместено е се како што треба и апла тешко иде.

Иначе земајте го Ромеро од Велез,прераснува во врвно играчиште,и на 13-ката беше звер.
Исто така добро се развива и Кореа од Сан Лоренцо

И кога ќе ја пуштате играта,гледајте да биде десен клик-run as administator (ова на виндоус 7)

+1
Isto i kaj mene, mada ne probav so update-ot..samo krakot so steam dll fajloite.

Почнав со Сан Марино(клубот),Сериа Ц1 или трета по ранг лига во Италија, веќе сум втора сезона. Слаби финансии, нема пари за трошење, но со позајмици и фри трансфери со тешки маки закрпив ок тим. Првата сезона солидна, иако не обезбедив пласман во Серија Б, стигнав до плејоф и покрај предвидувањето дека ќе завршам 16 од 16. Втора сезона, имам за нијанса подобар тим од предходната, почнав неочекувано добро, од 11 натпревари имам 10 победи и 1 пораз и се надевам на Серија Б. :)

ма да ти ибам и играта скапана барем еден торент салам да ми беше. Ја оклучувам и ми вели FM 14 is alredy running :facepalm: ја преинсталирав и пак ништо.

Како да ги средам имињата на играчите?

+1
Isto i kaj mene, mada ne probav so update-ot..samo krakot so steam dll fajloite.

Како да ги средам имињата на играчите?

Ништо. Со верзијата на RELOADED никако не успеав да средам. Решението е да се спушти Cracked верзијата од Замунда. Јас таа ја инсталирав, се е како што треба, отидов на одмор една сезона да видам дали крашнува, немаше проблеми. Сеа конечно почнувам да играм. :D

a logiran si na steam-ot ?
znam ako ne si logiran dzabe klikas na ikonceto, ne ti ja pusta. taka bese i na prethodnata.
inace simnete ja bre prvata verzija na zamunda sto e, vo paket so 2ta sledni apdejta i toa e toa. Taa si raboti perfektno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom