Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Oд ПСЖ и Сити човек еден играч не може да купи на играва. Све живо купуваат, требало не требало.. Нека се има. :D

Чекај го крајот на сезоната кога пола од нив ќе се најдат на трансфер листата :D

Ништо. Со верзијата на RELOADED никако не успеав да средам. Решението е да се спушти Cracked верзијата од Замунда. Јас таа ја инсталирав, се е како што треба, отидов на одмор една сезона да видам дали крашнува, немаше проблеми. Сеа конечно почнувам да играм. :D

Средив јас и со RELOADED верзијата, со последниот пач. Немам простор за нови гигабајти трошење за старата верзија. :D

За тие што имаа/т проблеми со измислените имиња на играчите/менаџерот еве го решението:

го симнуваш последниот пач од замунда(Football Manager 2014 [V14.1.3.45519] - Crash Fix + Multiplayer Crack [3DMGAME] [RVTFiX]) и само го пастираш кај што ти е играта

Проверено, работи. (y)

БИТНО: да не се копира кракот од апдејтот, само фајловите што се внатре.

Еве ми ја Фиорентина, 4-3-3 напаѓачки фудбал со кратки додавања каде главна улога ја имаат крилата.

Од тимот си заминаа Давид Пизаро во Бенфика, Аквилани во Интер и Мати Фернандез во Сосиедад.
Заработените пари го уложив во 2 нови играчи, Тиаго Мота од ПСЖ за 1.3 мил и Лукас Ромеро од Велез за 7.5 мил.
Императорот Адриано го вратив на фудбалските терени, назад во неговиот прв тим во Италија, ќе биде под строг тренинг режим да го вратам во форма, 101 кг има да го ебам. :icon_mrgr:

nkrv.png

--- надополнето: 14 ноември 2013 во 22:58 ---
A да забораив, Хонда ќе си дојде у Јануар без пари.

Ме немаше некое врме али еве рапорт :) првата сезона осовив скудето и куп со Lazio ми се погоди фомацијата и тоа е тоа.На почетокот на ова сезона решив да ги продадам повекето играчи HERNANES.CANDREVA.CANA.BIGLIA.LULIC.Купив доста млади играчи и сега целиот тим ми е некаде просечна восраст 23 години ке пробам да ги уиграм и да терам едно5-6 сезони со ист тим вака направив и на 12ката али испаднав во серија б али послем тоа повраток во А и газење.Еве го сега тимот формацијата и трансферите па со господ напред :)S.S. Lazio_ Tactics Overview-2.pngS.S. Lazio_ Tactics Team.pngLazio_ Transfers Transfer History.png
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 23:15 ---
Eве резултат од последната пријателска со нисколигашBoban Petrovski_ News Inbox.png
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 23:24 ---
Зашто на ни еден FM до сега што сум играл со Lazio немам опција да одам на припреми некаде што е работа или пак незнам како се прави :) aли мислам дека самиот клуб треба да ти понуди изгледа свињава дебела го заболе курац :)

Ме немаше некое врме али еве рапорт :) првата сезона осовив скудето и куп со Lazio ми се погоди фомацијата и тоа е тоа.На почетокот на ова сезона решив да ги продадам повекето играчи HERNANES.CANDREVA.CANA.BIGLIA.LULIC.Купив доста млади играчи и сега целиот тим ми е некаде просечна восраст 23 години ке пробам да ги уиграм и да терам едно5-6 сезони со ист тим вака направив и на 12ката али испаднав во серија б али послем тоа повраток во А и газење.Еве го сега тимот формацијата и трансферите па со господ напред :)Прегледај го приврзокот 77009Прегледај го приврзокот 77010Прегледај го приврзокот 77011
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 23:15 ---
Eве резултат од последната пријателска со нисколигашПрегледај го приврзокот 77013
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 23:24 ---
Зашто на ни еден FM до сега што сум играл со Lazio немам опција да одам на припреми некаде што е работа или пак незнам како се прави :) aли мислам дека самиот клуб треба да ти понуди изгледа свињава дебела го заболе курац :)
На 13ката мислам дека имаше, ама не во секои клубови, мене еднаш ми понудија, одбрав 15 во Австрија, не ми текнува само во кој клуб бев. :)

Иначе Алесандро Неста мајсторе :pos: браво :cuc:.

Неста си го поштувам од времето дете на Lazio e особено по изјавата на Di Vao :) што ја прочитав деновиве

" Trenirati Lazio za njega bi bilo prelijepo , ta klupa je cilj za sve . Suze i svadje sa navijacima Lazia su ga povrijedile mnogo , on nije htio nikad da ide iz Lazia . Bio je prisiljen , njegov transfer je bio neizbjezan "

- Di Vaio o Nesti (K)

А за припреми знам дека има ама FM играм со години наназад и тоа само со Lazio i никад не сум добил понуда за припреми не знам ни како изгледаат :)

Ултрабој ај баш кажи ми како ќе ти игра Палоски како лажна деветка зошто кај мене во Киево беше катастрофа и како лажна деветка и како поачер, а како адвансед форвард се препороди (првата сезона за една полусезона стана најдобар стрелец) и во новава сезона на 6 натпревари има дадено 15 гола

Ултрабој ај баш кажи ми како ќе ти игра Палоски како лажна деветка зошто кај мене во Киево беше катастрофа и како лажна деветка и како поачер, а како адвансед форвард се препороди (првата сезона за една полусезона стана најдобар стрелец) и во новава сезона на 6 натпревари има дадено 15 гола

Слабо некако ај сеа ке го наместам како адвансед форвард да видам како ке иде а кажи ми инструкции плус ми имаш дадено ај види

Еве ја табелата на првиот Boxing day (поспоро играм од вас зашто учам за испити :D ) Солидна полусезона, кренав форма во последниот дел. Сити изненадувачки слабо исто како и Челзи и Арсенал, додека ова е прво коло по долго време каде што Њукасл не е на осамен на врвот а Евертон исто така е тука некаде. Сезона на изненадување ќе биде се надевам и дека ќе завршам барем во битка за 4то и 5то место.

DCnDGTe.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom