Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака за добар германски филм и нормално англиски превод да има по сајтовите. Жанр може комедија, акција, трилер, авантура и некоја интересна драма. Хорор нејќум. Фала.

http://www.imdb.com/title/tt0082096/
Јако филмче со WW2 тематика од нацистичка перспектива базирана на вистинска приказна за германска подморница,клаустрофибчна драма :D

Препорака за добар германски филм и нормално англиски превод да има по сајтовите. Жанр може комедија, акција, трилер, авантура и некоја интересна драма. Хорор нејќум. Фала.

Oh Boy - тазе филм, драма комедија со “Луи“ шмек :)
The Lives of Others (има и мк превод)
Das Boot
Wings of Desire
Downfall
Run Lola Run

The Lives of Others

http://www.imdb.com/title/tt0082176/ Единствено и на овој може да се сетам.

the edukators ако не ти го предложиле веќе оти од телфон сум неможам да видам

Добар филм направиле National Geographic по книгата на Бил О Рајли. Не дека темата не е обработена и од други автори.

Killing Kennedy 7/10

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Фала за предлозите Сталинград или Ленин веројатно ќе ги ѕирнам, а може и Дас бут :)

Од утре почнува Синедејс. Некоја информација колку чинат картите? И кој е така подобар филм, ако имам време да отидам? Фала уште еднаш. :D

Од утре почнува Синедејс. Некоја информација колку чинат картите? И кој е така подобар филм, ако имам време да отидам? Фала уште еднаш. :D

имаш тема и за тоа. Пишува се во неа. Повели
Иначе 100 денари картите се.

Предложете ми сеа мене некој војнички филм од 2013 година (што излегол оваа година). Единствено изгледан ми е Forbidden Ground.

Prisoners... :cenzura: eднаш мрднав, 2-3 пати воздух земав..

Инаку, најочекуваниот филм на Ио:

1466042_10152086385797214_2001522917_n.jpg

Може некој да ми препорача добра страна со 3D филмови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom