Фан клуб - РК Вардар

11/11/2013 - stefan прашува: ."Imam vleznici za B8 za prptiv vardar a tamu gi kupile povejce komiti a jas ne sakm so komiti da bidam dali mozi da gi smenam kartite. Za so nasi navivaci da bidam"Одговор:
На жалост нема со што да смените, но и не значи дека таму сите ќе бидат на страна на Вардар.

Не ојте со Комити, клавет курој на седишчана :D

Ај и од мене еден голем поздрав до Коњаникот... Фалеа неговите репортажи, се надевам ќе продолжиме да ги читаме.

Малку постар хит ама у срце мава

--- надополнето: 12 ноември 2013 во 10:01 ---
Не знам за вас, ама за мене Самс е цар :). Камо и во ФК да имавме ваков Хокеар/Тенисер/Тренер/Музичар/Бизнисмен ;). Ќе си додадеше уште и „фудбалер“ во CV-то. Сепак, да не беше таков авантурист каков што е, немаше ниту да дојде овде, а камоли да вложи вакви пари. Таквата карактеристика го тера и да се пика и на клупа. Сепак, сигурен сум дека точно ќе знае кога да се тргне од таму. Не му е целта на долг рок да изиграва тренер, тоа е повеќе од јасно. А повеќе од јасно е и дека за сега неговата авантура не му нанела никаква штета на тимот. Напред Самс, напред Вардар!

На ред е Самс да го изеде медолино деновиве...

:vozbud:
Еуфорија уште од сабота има, ама како се ближи денот се повеќе и повеќе, не можам да издржам уше два дена.

Пријатели да не знае некој кога ќе може гага да се влезе? На полувреме или на 10/15 од почетокот на натпреварот?

Пријатели да не знае некој кога ќе може гага да се влезе? На полувреме или на 10/15 од почетокот на натпреварот?

:pos::pos:
Какво гага бе друже, оддамна умре тоа време.

Што се овие муабети денес што кружат дека најверојатно Комити позади голот ќе седат?
Нели на 15-ка блок?

Што се овие муабети денес што кружат дека најверојатно Комити позади голот ќе седат?
Нели на 15-ка блок?

Pa neso padna muabet i toa da bide nie od blok 15 da se prebacime tamo pozadi gol kaj sto se ostanatite ali neznam kolku bi se ostvarilo toa...

Некој од вас да не се заебава со она прашања и одговори на сајтот на Металург, Џорди ставил prtscn на ФБ, не ми се верува што читам :ROFLMAO:

Нели на 15-ка блок?

Картите што се дадени за Комити се за Блок 1 да знаете и сите во црни маици во сала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom