- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Не сум знаел дека интерашите биле волку искомплексирани и толкави плачковци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како се убеди дека имаш густа брада?Седнав прееска и пробував да се убедам сам себе дека сум слаб, висок, згоден и неопходен - и не ми успеа :-(
Се прашувам како им успева на јувенташиве да се убедат дека чисто ги освојуваат поениве/титуливе![]()
Седнав прееска и пробував да се убедам сам себе дека сум слаб, висок, згоден и неопходен - и не ми успеа :-(
Се прашувам како им успева на јувенташиве да се убедат дека чисто ги освојуваат поениве/титуливе![]()
Добиваа бе братче, добиваа додека освојуваа 5 титули по ред, само Јуве беше далеку па јас не се замарав со Интер. Нели ја приметуваш сличноста со овие 2-3 сезони? Само улогите на тимовите се сменети.
^Стефан според тебе кој е тимот кој оваа сезона доби најголема помош од судиите до сега?
^Стефан според тебе кој е тимот кој оваа сезона доби најголема помош од судиите до сега?
Секој од фаворитите добива судиска помош, и Интер добива, и Милан добива, и Наполи добива,
Кој добивал Милан ? Минатата сезона да,ама за оваа треба срам да ви биде вакво нешто да пишете,најозбилно.
Зошто им помагаш? Со вакви релативизирања секогаш се обидуваат да се извадат од гомната. Секоја втора им е гратис.Општо зборам, ако гледаме така и Интер нема добиено судиска помош оваа година, барем не некоја посериозна. Муабетот е дека големите тимови добиваат судиска помош.