Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум знаел дека интерашите биле волку искомплексирани и толкави плачковци.

Седнав прееска и пробував да се убедам сам себе дека сум слаб, висок, згоден и неопходен - и не ми успеа :-(

Се прашувам како им успева на јувенташиве да се убедат дека чисто ги освојуваат поениве/титуливе :pos::pos::pos::pos:

Седнав прееска и пробував да се убедам сам себе дека сум слаб, висок, згоден и неопходен - и не ми успеа :-(

Се прашувам како им успева на јувенташиве да се убедат дека чисто ги освојуваат поениве/титуливе :pos::pos::pos::pos:
А како се убеди дека имаш густа брада? :)

избричи се може ќе успееш :свиркам::свиркам::свиркам::noze::noze::noze:

Со што тоа сте ни створиле комплекс стварно не ве разбирам?

Добиваа бе братче, добиваа додека освојуваа 5 титули по ред, само Јуве беше далеку па јас не се замарав со Интер. Нели ја приметуваш сличноста со овие 2-3 сезони? Само улогите на тимовите се сменети.

Тоа што Интер е слаб никој не го спори. И ние самите си признаваме дека не можеме до титула, дека на тимов му треба уште фурни леб да јаде за да стигне до титула. Секој од фаворитите добива судиска помош, и Интер добива, и Милан добива, и Наполи добива, само прашањето е зошто Јуве на скоро секој втор натпревар добива судиска помош? Лани со Катанија почнавте и стативата да ја рачунате како последен човек во одбраната...
Знаеш како викаат, кога еден човек тврди нешто, а останатите тврдат нешто друго, тогаш тој еден треба да се запраша дали е во право, затоа што повеќе глави се попаметни од една. Епа истово е и за Јуве, како може фанови на Интер, Милан, Лацио, Рома, Фиорентина ..., да тврдат дека добивате судиска помош и дека не е веќе фер ова што се случува, а вие нешто спротивно да тврдите? Што е работатата, искомплексирани ли се фановите на останатите тимови од Серија А или кај некој друг е проблемот?

^Стефан според тебе кој е тимот кој оваа сезона доби најголема помош од судиите до сега?

^Стефан според тебе кој е тимот кој оваа сезона доби најголема помош од судиите до сега?

Па не ги гледам сите натпревари, особено не на помалите тимови, ама грубо кажано Јуве и Наполи највеќе имаат добиено сега за сега.

Ја еднаш коа бев у кафиќ конобарот што уствари беше за Јувентус а го приметив по маичката 31 sul campo ми го наплати кафето поеќе и од тогаш ги мразам!!

Местачи! Крадци!

Еве ја мојата приказна, споделете ги и вашите за да ни биде полесно на нас искомплексираните од Јувентус.

Секој од фаворитите добива судиска помош, и Интер добива, и Милан добива, и Наполи добива,

Кој добивал Милан ? Минатата сезона да,ама за оваа треба срам да ви биде вакво нешто да пишете,најозбилно.

Кој добивал Милан ? Минатата сезона да,ама за оваа треба срам да ви биде вакво нешто да пишете,најозбилно.

Општо зборам, ако гледаме така и Интер нема добиено судиска помош оваа година, барем не некоја посериозна. Муабетот е дека големите тимови добиваат судиска помош.

Општо зборам, ако гледаме така и Интер нема добиено судиска помош оваа година, барем не некоја посериозна. Муабетот е дека големите тимови добиваат судиска помош.
Зошто им помагаш? Со вакви релативизирања секогаш се обидуваат да се извадат од гомната. Секоја втора им е гратис.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom