Не ти е активиран, затоа не можеш.
Kaко да го активирам ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти е активиран, затоа не можеш.
Имам Win 7 и сакам да го сменам со Win 8.1 pro.
Некој по ПП да ми прати за да го симнам и да ми каже како да го инсталирам за да не нарпавам некоа беља, па после да најдам клуч и да го активирам преку скајп.
А да си останеш на Windows 7
Толку е лош 8.1 или нешто друго?
@DarkHacker Зошто нема логика ? Објаснување?
Кажи ми што има логика надградба од 7 на 8 ? и што добивам ја ако преминам на 8 само еден збор главоболка е целиот win 8
Овие штосеви кажи им ги у мало на децата нека се порадиваатНе ми одговори на прашањето. Не ми е целта да те убедувам да инсталираш Win8 или Win8.1 туку ме интересира зошто нема логика. Си пробал осмица и не ти се допаѓа? Што не ти се допаѓа и зошто ? Имаше проблеми ? Какви?
А тоа што добиваш ? Па зависи од тоа каков корисник си , што правиш на компјутерот и нормално каков карактер си. Има некои луѓе едноставно ќе се прилагодат на нешто и не сакаат да сменат тоа до крај.
Јас освен тоа што добивам побрз оперативен систем, добивам побрз пристап до фајлови, програми, опција да паузирам копирање на фајлови, подобар мултитаск, синхронизација на фајлови и подесувања кај секој уред што имам инсталирано Win8 или Win8.1, побрз boot time, подобар task manager, итн...