Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Се појави локален KMS активатор, но сега засега е премногу незграпен (виртуелна машина во Qemu, па треба да ја „накачиш“ на својата мрежна конекција со tap адаптер...) ама сигурно ќе го оптимизираат.

Имам 8.1 - не активиран, чаре за преку скајп... anyone?

Имам Win 7 и сакам да го сменам со Win 8.1 pro.
Некој по ПП да ми прати за да го симнам и да ми каже како да го инсталирам за да не нарпавам некоа беља, па после да најдам клуч и да го активирам преку скајп.

А да си останеш на Windows 7
Имам Win 7 и сакам да го сменам со Win 8.1 pro.
Некој по ПП да ми прати за да го симнам и да ми каже како да го инсталирам за да не нарпавам некоа беља, па после да најдам клуч и да го активирам преку скајп.

@DarkHacker Зошто нема логика ? Објаснување?

Кажи ми што има логика надградба од 7 на 8 ? и што добивам ја ако преминам на 8 само еден збор главоболка е целиот win 8

Не ми одговори на прашањето. Не ми е целта да те убедувам да инсталираш Win8 или Win8.1 туку ме интересира зошто нема логика. Си пробал осмица и не ти се допаѓа? Што не ти се допаѓа и зошто ? Имаше проблеми ? Какви?
А тоа што добиваш ? Па зависи од тоа каков корисник си , што правиш на компјутерот и нормално каков карактер си. Има некои луѓе едноставно ќе се прилагодат на нешто и не сакаат да сменат тоа до крај.
Јас освен тоа што добивам побрз оперативен систем, добивам побрз пристап до фајлови, програми, опција да паузирам копирање на фајлови, подобар мултитаск, синхронизација на фајлови и подесувања кај секој уред што имам инсталирано Win8 или Win8.1, побрз boot time, подобар task manager, итн...

Не ми одговори на прашањето. Не ми е целта да те убедувам да инсталираш Win8 или Win8.1 туку ме интересира зошто нема логика. Си пробал осмица и не ти се допаѓа? Што не ти се допаѓа и зошто ? Имаше проблеми ? Какви?
А тоа што добиваш ? Па зависи од тоа каков корисник си , што правиш на компјутерот и нормално каков карактер си. Има некои луѓе едноставно ќе се прилагодат на нешто и не сакаат да сменат тоа до крај.
Јас освен тоа што добивам побрз оперативен систем, добивам побрз пристап до фајлови, програми, опција да паузирам копирање на фајлови, подобар мултитаск, синхронизација на фајлови и подесувања кај секој уред што имам инсталирано Win8 или Win8.1, побрз boot time, подобар task manager, итн...
Овие штосеви кажи им ги у мало на децата нека се порадиваат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Твојот начин на дискусија е баш така, како децата од маало. На едно просто прашање не даваш одговор туку го тупиш, така да нема што да дискутира повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom