Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не излезе нешто едноставно за активација на 8.1? Сеуште е активација со скајп повик или?

Еве јас пробав преку скајп не функционира тој метод повеќе со сите објавени кодови.

Уште не излезе нешто едноставно за активација на 8.1? Сеуште е активација со скајп повик или?
Еве јас пробав преку скајп не функционира тој метод повеќе со сите објавени кодови.

Активацијата работи со skype само треба да најдете валидни клучеви има еден програм на замунда кој ги проверува клучевите дали се блокирани или се валидни ако се валидни може да се активира преку skype

Се од клучеви е на блеклист... Нема чаре засега како што гледам, ама ќе излезе кај и да е сигурно :icon_mrgr:

Може некако да се направи кога ќе го оклучам да стартира на Desktop а не на Metro?

Се од клучеви е на блеклист... Нема чаре засега како што гледам, ама ќе излезе кај и да е сигурно :icon_mrgr:
Не е се ја вчера го активирав изгледа не правиш нешто како треба

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Не е се ја вчера го активирав изгледа не правиш нешто како треба

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Ќе видам со програмата на замунда што е... Мора да има некој клуч што проаѓа :icon_mrgr:

Постои ли активатор за 8,1?
Ако да, пуштете линкче, ty vm:D

Mene me zanima dali treba obavezno koga ke dojde instalacijata do enter the product key to activate windows da se vnese key ili moze da se preskokne toa pole kako kaj win 7???

Mene me zanima dali treba obavezno koga ke dojde instalacijata do enter the product key to activate windows da se vnese key ili moze da se preskokne toa pole kako kaj win 7???

не можеш да го прескокнеш мора да се внесе key па после да го активираш едина активација е само преку скајп,работи на нов метод на активација не е како кај Windows Vista и 7

Fala ti za odgovorot ke pocnev ke zaglavev..A sto stanuva so tie sto se aktivirani zaniv treba li nesto?

ти можеш пиратска верзија да активираш преку скајп,ако не се брзаш вечер ја можам да ти го активирам преку teamviver ако не ти се брза :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom