UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е молење да не примиш гол поставување офсајд замки од минимум два метри. Како што треба игра Арсенал, а БВБ треба да бидат среќни што е само 0-1...

Како тоа да бидат среќни коа до голот Арсенал немаше шут на гол...после голот се разигра...

Како тоа да бидат среќни коа до голот Арсенал немаше шут на гол...после голот се разигра...

2та шута кој ги имаше до сега Арсенал во рамките на голот (од кој едниот влезе) се поголеми од сите шанси кои ги имаше Дортмунд. Плус сега оваа се глава на Мертесакер.

Ако навистина мислиш дека Арсенал се молат гол да не примат наместо што играат одлична одбрана и перфектна офсајд стапица тогаш апла не се разбираш од фудбал.
Да не примиш гол од Дортмунд на гости е фантастичен успех што ни вие не можете.

Не ја ништо не мислам,ја ја глеам утакмицава,и до голот Арсенал беа на раб да примат...после голот може да праиме муабет,тоа е веќе добра игра...пред голот ништо немаше.

:facepalm: Зашто мислиш дека Барселона победува со помош на судиите? Зашто истото не го кажеш за Милан и тие дузина пенали шо му ги свирнаа у калчо? А за голот од офсајд, иди ти застани таму со знаменцето и биди безгрешен да те видам. Делови од секундата се у прашање.
aaa сосема оправдано ондак... дека јас како судија неможам безгрешен да бидам...сега има логика све што кажа...незнам зашто воопшто ја играа утакмицава...требаше слушбено да ја дадат на барса..

Арсенал врска немаат, само среќата ги штити. Можеби и судиите смешале прсти или оние 11 врачеви фрлиле магија...
Арсенал игра паметно. Далеку од безгрешно ама сепак се гледа по резултатот дека тактиката на Арсенал испадна успешна.

aaa сосема оправдано ондак... дека јас како судија неможам безгрешен да бидам...сега има логика све што кажа...незнам зашто воопшто ја играа утакмицава...требаше слушбено да ја дадат на барса..

За кој тим навиваш?

Назад играат топ Арсенал, јесте да имаат и среќа со тие офсајд замките ама сепак успешни се до сега.

Напред до голот бе 0. Сега мрднаа и во офанзивата.

Е сега треба да се покажат од БВБ, сега треба карактер да се вратиш, да земеш контрола назад и да израмниш.

Паметно си играат Арсенал, малку и среќа ама таман. Ретко да има екипа што може да крене напаѓачки против жутите и да не го јаде. Не за џабе 2 години не млатеа каде стигнеа. После 5-6 порази ќе ги научиш.
Така да за 2-3 години и другите екипи ќе им најдат лек :icon_lol:

А баш сакав да кренат all attack и БВБ и Арсенал, не за друго убав фубдал играат кога напаѓаат.

Kloppo kako na revijalen natprevar e.Si se smee,si se zafrkava ,abe prava zabava natprevarov.

Weidenfeller samo protiv Baern brani,toa ke go dokaze na 23.Inaku vrska nema.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom