Кладилница (Генерална дискусија)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Не мора да го знам за да го тврдам ова. Кладењето не е пишување поезија, па секој да има свој стил. Не постојат илјада начини да бидеш во плус, постои само еден, а тоа не е неговиот начин.

Милион посто сум сигурен дека е минус.
Ќе споделиш или тоа е тајна на боговите ?

И шопраиме ако излезе овер Надал ?

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Не мора да го знам за да го тврдам ова. Кладењето не е пишување поезија, па секој да има свој стил. Не постојат илјада начини да бидеш во плус, постои само еден, а тоа не е неговиот начин.

Милион посто сум сигурен дека е минус.
o_O Само се давиш и тонеш у глупостите шо ги истреска. Од членот што го именуваше барем иам видено добитен тикет у темата Добивка. Од тебе не.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Човекот шо ги постираше си имаше супер анализа напраено.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 15:03 ---

Колку само ќе се смеам вечер. И не заборавај да сликаш пред да почнат заедно со уплата/добивка.
Еве два типови сега за сега.

Аданаспор 1

Челзи -1 АH 1.82
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 15:17 ---
o_O Само се давиш и тонеш у глупостите шо ги истреска. Од членот што го именуваше барем иам видено добитен тикет у темата Добивка. Од тебе не.
:pos:

Јас познавам човек во Битола кој има изгубено 50 000 евра по кладилници. А не знаеш колку добитни талони има напишано.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Ставрогин , многу неблагодарна раја овде, сакаш да им помогнеш, тие вреѓаат:)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ставрогин , многу неблагодарна раја овде, сакаш да им помогнеш, тие вреѓаат:)
Мене ми е забавно. Ме потсеќа на атмосферата по маалските кладилници.

:icon_lol:
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 15:19 ---
И шопраиме ако излезе овер Надал ?
???

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063

???

Се извинувам , мислев збориш за Надал минус ..

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188

Аданаспор 1

Челзи -1 АH 1.82
Абре не ми давај типови. Дај тикет на кој ти ризикуваш пари од твојот џеб на исходот од овие утакмици. Коа/ако искочат и зависно од добивката ќе добијам мислење за тебе и за твојот начин на (не)профитирање од кладилница.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Завршена ти е оваа :icon_mrgr:
Другата Адана, свршивме работа ако почнам завршени натпревари да испраќам.

:icon_mrgr:
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 15:25 ---
Абре не ми давај типови. Дај тикет на кој ти ризикуваш пари од твојот џеб на исходот од овие утакмици. Коа/ако искочат и зависно од добивката ќе добијам мислење за тебе и за твојот начин на (не)профитирање од кладилница.
Ох леле. И принт скринови ли да правам?

По 200 евра имам ставено на двете утакмици.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708

???
Сеа пред малку се вратив од кладилницата , еден кукаше за Баерн ја имал 2-2 i 3+ @ 1.80 , врискаше , пиштеше како не е можно ова , Баерн и со втор тим треба најмалку петарда, чиста намештаљка и сето тоа :). Забавно е се тоа ама малку ме нервира кога се работи за блиски луѓе кои веќе се кладат со години и не мрднале од место и се тоа па тоа.

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
totalen out info 2 ekipa bile na rozenborg , hod igral dobro ,, abe topka e drugarcinja se moze da bide ako saka neka e 2 tim na bregalnica , ali i toa se desava
Nikade ne kazav deka Ranhajm se slabi tuku deka ne smeat/ ne sakaat da vlezat vo prva liga ..A Hodd e kade kade podobar od Mjondalen ( igraa i vo nedelata megusebe i zavrsi 1 vo 2- pobedi Mjondalen) i predpostavkata bese Hodd sam si go namesti Mjondalen vo barazot...Ali izgleda deka nikoj od ekipite vo ovaj baraz nesaka vo prva liga - zasto vo finalniot baraz igraat so prvoligas,pa svesni se za svoite sansi...Ako nekomu nesto znaci ovie utakmici mene mi bea pusteni na 6 tiketi singlovi i vrzani duri i so 1x i x2...no ete izlegoa kontra...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Сеа пред малку се вратив од кладилницата , еден кукаше за Баерн ја имал 2-2 i 3+ @ 1.80 , врискаше , пиштеше како не е можно ова , Баерн и со втор тим треба најмалку петарда, чиста намештаљка и сето тоа :). Забавно е се тоа ама малку ме нервира кога се работи за блиски луѓе кои веќе се кладат со години и не мрднале од место и се тоа па тоа.
Да, тоа е многу интересен феномен. После десет или повеќе години поминати по кладилници, се уште пишуваат по 10 натпревари и кукаат дека ги паднале еден или два.

Страшна работа колку некои луѓе не сакаат или не можат да научат.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063

Аданаспор 1

Челзи -1 АH 1.82
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 15:17 ---

:pos:

Јас познавам човек во Битола кој има изгубено 50 000 евра по кладилници. А не знаеш колку добитни талони има напишано.

п.с. Да те корегирам , ова е европски хендикеп , азиски е -1,5 :) мада ист е типот :)

A гледам имаш по 200 евра на овие 2 типа, шо значи еден да кискне ти си во минус .. и двата имат коеф негде околу 1.80 -1.90 .. па со среќа нека ти е ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom