Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Сеа тебе ако ти е до сеир бркање тоа е друга работа...чичковци, стрини и остала рода...
Дечко, си влегол некогаш во српска кладилница?

Српска кладилница и огромна уплата се две потполно различни работи. Па уште на македонска лига. :pos:

Во посраниот Моцарт на 1.20 на Баерн Минхен не ми примаат повеќе од 20 000 денари, а таму во Србија да ти примале огромни уплати на македонска лига...

Мајко мила...

:icon_lol:

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188

Српска кладилница и огромна уплата се две потполно различни работи. Па уште на македонска лига. :pos:

Во посраниот Моцарт на 1.20 на Баерн Минхен не ми примаат повеќе од 20 000 денари, а таму во Србија да ти примале огромни уплати на македонска лига...

Мајко мила...

Треба да ти дадат Нобелова награда за глупоќа. Не сум сретнал поограничена личност.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Треба да ти дадат Нобелова награда за глупоќа. Не сум сретнал поограничена личност.
Со навредување не се докажува поента, така?

Јас можам да кажам дека си најглупавиот лик во дискусијава, ама не се однесувам така.

Си пробал некогаш да уплатиш голема сума во српска кладилница? Попедерски кладилници од српските на светот не постојат. Тресете глупости за работи за кои немате основни познавања.

Во саботата брат му уплати 5000 денари против Леверкузен во Моцарт. На следната петилјадарка прво му ја блокираа утакмицата, а потоа му го паднаа коефициентот.

Не е работата само да се треска глупости по форуми...
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 14:02 ---
Би те прашал, кога викаш, нема местенки, како досега не си станал милионер од кладилница?
Милионер не се станува со кладење, но сосем пристојно живеам.

Воопшто не е поентата дали има или нема местенки. Се разбира дека има, но ни во одблиску толкав број за да влијаат на квалитетно кладење.

А дека ПСЖ беше местена, тоа беше тешка глупост.

Член од
26 декември 2012
Мислења
229
Поени од реакции
159

Мајко мила...

После случувањето бев во приватна посета во Ниш...пријателот работи во тамошна кладилница и е сведок за се што се случувало...кога прилепската сокер мафија успеа да намести натпревари во уефа, поради што победа беше растурена како клуб, воопшто не се сомневам во натпревар од нашиов куп...сме имале среќа што местенката на Хаџиристе со Андора не се испита до крај инаку ќе не исфрлеа и од уефа и од фифа, па сега ќе си игравме пријателски со Косово...

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188

Јас можам да кажам дека си најглупавиот лик во дискусијава, ама не се однесувам така.

Си пробал некогаш да уплатиш голема сума во српска кладилница? Попедерски кладилници од српските на светот не постојат. Тресете глупости за работи за кои немате основни познавања.

Во саботата брат му уплати 5000 денари против Леверкузен во Моцарт. На следната петилјадарка прво му ја блокираа утакмицата, а потоа му го паднаа коефициентот.

Изнесувам факти. Се извинувам ако се навреди. А дека спуштаат коефициенти на сингл кај нас, знам. Јасно ми е. Една обична кошарка хендикеп играв пред 2-3 недели у Копачка. На тикет беше 1.9, на сигнл за смешна сума од 1000 денари ја намалија на 1.7 . Ама тоа не е факт дека не може да се мести и да се профитира кај нас. Дај ми ти 1 утакмица прелаз со коеф од 15 нагоре да видиш како ќе ја уновчам.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063

--- надополнето: 6 ноември 2013 во 14:02 ---

Воопшто не е поентата дали има или нема местенки. Се разбира дека има, но ни во одблиску толкав број за да влијаат на квалитетно кладење.

Епа коа беше поентата тераш дискусија со мене тогаш ?

Дадов 2 примера за наместени натпревари, ниеднаш не реков дека ПСЖ е наместена , а ти си продолжи , ти ми викаш постирај прво тука , па ќе видеме дали е местена ..

Значи , тоа шо го реков е точно, тепаш време оти ти е досадно :)

И ај дај 3-4 типа денес да видеме шо материјал за типувач си ти :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.548

И на тебе, и на другар ти firewall што го браниш и го измислил кладењето за сите нас што знаеме дека има местенки, рапидно ви се менува мислењето во рок од 50 минути...

Предизвикот сеуште стои. Напиши овде местена утакмица, и еден единствен пат погоди ја.
сите муабети за местени натпревари после крајот на истите ти се драпања мадиња, бескорисни оправдувања на луѓе со лузерски менталитет.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
И на тебе, и на другар ти firewall што го браниш и го измислил кладењето за сите нас што знаеме дека има местенки, рапидно ви се менува мислењето во рок од 50 минути...

Шо зборам јас од преска :)
На крај сам си вика дека има наместени , а се контре со мене оти му давам 2 очигледни примера за наместена :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
И ај дај 3-4 типа денес да видеме шо материјал за типувач си ти :)
Јас сум официјален типстер на Betting Advice за женски тенис, само во последно време не сум многу активен.

:)

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Јас сум официјален типстер на Betting Advice за женски тенис, само во последно време не сум многу активен.

Ти си ... само празни муабети до сто и една и назад. Ништо повеќе.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063

wow , I'm impressed , замисли си ја јас едно време бев на Германската лига ( златните години на BA... ).
Штета шо си умре форумот ..

Иначе чекам 4 типа за денес :)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.119
шо е ова 1,25 на Барса :facepalm: не игра со Кротоне,Спезиа.....

Х2 на Арсенал е 2,е ова веќе е вреден коефициент

Kajgana Shop

На врв Bottom