Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
3 koeficient deka Ronaldo NEMA da prisustvuva na ceremonijata za Balon D'Or na FIFA
So ogled na toa so se raspukaa so Blatter , bi trebalo lesno da vleze, osven ako nema povredeni ili cudni izmeni a-la David Moyes
8/10
:P

Леле кој коњ сум :facepalm: Ја глеам за порто да прими гол над 3 коеф и не ја турив .. се исплашив :/

Јас ја имам ама големо дрво сум шо не ги играм сингл туку на ливчиња со други утакмици :facepalm:

1 у 2, 2 у 1 ако играш исклучиво на сингл и така се добри коефициентитте, а ако те зезне бар нема да ти ги заебе другите утакмици.

Фенер пак прелаз, ако заврши вака :pos:

Јас секоја недела уплаќам на Фенербахче, Галатасарај и Бешикташ системски талон со премини и барам 2 од 3. И неколку пати го уплаќам фиксно сите три да направат премин. Лани во едно коло се случи тоа, и во неколку кола по две екипи ја вртеа.

Оваа година се уште се нема случено. Да знаеш дека ако сите три ја свртат во исто коло, сум им земал 50 000 евра на Моцарт.

:)

1 у 2, 2 у 1 ако играш исклучиво на сингл и така се добри коефициентитте, а ако те зезне бар нема да ти ги заебе другите утакмици.

Е ајде де, ама ко ќе седнам в кладилница не мислам така :tapp:
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 19:50 ---
Ете ги 2:2 :pos:

Израмниле несакајќи и судијата рекол додека не даде Фенер гол нема крај.

podobro da igras loto , poveke sansi imas otkolku sportska :cuc:

nesto za zezancii na 30

union espanola-1
stetiene-2
girona-1
sao paolo-1
godoy cruz-1
napoli - gg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom