Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Хех, сакав само малку (неуспешно) да го пародирам Фринџ :P Инаку, да, 159ката прави повеќе ќејф, али далеко је Фленсбург :icon_lol:

Која да ја земам? бај д веј, не планирам да земам коли,само гледам...
Оваа повтината: http://suchen.mobile.de/auto-insera...eFeatures=EXPORT&categories=Limousine&minHu=3
Или оваа поскапата: http://suchen.mobile.de/auto-insera...&negativeFeatures=EXPORT&categories=EstateCar

Обете.
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 16:57 ---
Хех, сакав само малку (неуспешно) да го пародирам Фринџ :P Инаку, да, 159ката прави повеќе ќејф, али далеко је Фленсбург :icon_lol:

Ми се допаѓа идејата.

BMW то Е60 ќе го чувам следните 2 месеци,се расипа пазарот.Голем мерак ми правеше C5 та ама газдата не се сложи да ја ставиме на компјутер.
Кога ќе одам кај брат ми во Германија таму ќе го заменам за BMW F10.
Сите прсти на раката не се исти

BMW то Е60 ќе го чувам следните 2 месеци,се расипа пазарот.Голем мерак ми правеше C5 та ама газдата не се сложи да ја ставиме на компјутер.
Кога ќе одам кај брат ми во Германија таму ќе го заменам за BMW F10.

Сите прсти на раката не се исти

А да си дотераш некој Мекларен Мерцедес од Германија?Ќе го ебааш ќе возиш Цитрони

А да си дотераш некој Мекларен Мерцедес од Германија?Ќе го ебааш ќе возиш Цитрони
Ти да возиш.
Нова година ќе чекам во Германија,а на 03-01-2014 ќе се вратам со нова BMW F10

Aj so sreka neka e. Najdobri se 90 konjskite,nema promasaj. Pa i koga ke razmislis malku nema logika golf4 da e poskap od ova,nenormalna rabota.

Aj so sreka neka e. Najdobri se 90 konjskite,nema promasaj. Pa i koga ke razmislis malku nema logika golf4 da e poskap od ova,nenormalna rabota.

Благодарам, да си купиш поубава....инаку многу повеќе бев залетан за голф 4, ама се сокапани голфови беа, а и многу болје ми е оваа внатре и болје возна има и се...

Jas imam a6 od 96g so istata masina i ne go menjam za niedna kola. Mozebi za a6 od malku ponovite (97-2000) takvo i sakav da zemam ama se predomisliv i zemav od postarite poso ponovite gi nema so 90 konja.
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 11:28 ---
Realno kazano i provereno najdobar dizel motor vo istorijata. Nema konkurencija.

Да не знае некој колку пари е летва за Фиат Брава 1.9 TD100 1996 година?И кај може да прашам,кој се бафта со делови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom