- Член од
- 21 мај 2009
- Мислења
- 876
- Поени од реакции
- 466
ако си почетник возач или ако си слаб шофер не ти ја препорачувам колата - голема е... колата како кола е океј комотна е широка има убава вожња ама и мислам дека троши оваа - иако сум фан на корејски и јапонски коли баш оваа клариус некако не ми ја фаќа окоама ти си знаеш.
него дај помагајте ја си имам голема мака - иам нисан сани 91 бензинец веќе 8 години. никад сум немал проблем со ништо до пред 2 дена - од еднаш ми крена температура колава и од ауспух искачаше бајаги бел дим (возено на плин) - ја оставив да олади малце колку да се вратам до дома си реков ајде може нема вода или прегреала (ма да не сум ја форсирал ни па мака видела нит товарена нит ништо) - значи моторот крева многу температура (веќе прегрева) а расплињачата е замрзната - претпоставувам дека се работи за некое запушено црево НО и на бензин ми го прави истото - крева температура а вода 100% има ПЛУС додатен проблем - откако почна да ми го прави ова првото палење и секое наредно палење колата работи некако лошо - како да има вода во свеќицитге или како некој кабел да е пробиен (ова се дешава првата минута само - после се си е најнормално - и пак ке почне да крева температура)
ЧАРЕ ?
Дихтунг на глава машко .....Ај со срека