- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.480
- Поени од реакции
- 119.308
Џонтра Волта, џон траволта, Џонтра Волти everywhere 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не биди биполарен неписмењак цел свет ќе ти се смее.
кој си бе ти у армата? гарант си души или танаско
Џонтра Волта, џон траволта, Џонтра Волти everywhere![]()
Немој така за кова - allmighty!Немој !!!Стај ги розевите очила и ке го видиш Иниеста во малиов.Јас така направив и сега Снајдер во најдобри денови ми е мало дете за играчиштево.10 асистенции на исто толку утакмици,плус 5 гола,од кои два убер јаки од слободен,пошто и многу јак удар ми има малиов од кога ги лупнав розевиве наочари со потпис од ковачич д кинг
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 15:51 ---
кој си бе ти у армата? гарант си души или танаско
Христо.
Мислам дека неколку души тука претеруваат за Ковачич. Детето има 19 години и игра во прв состав, на нова позиција. Огромен притисок има врз него, а он е само тинејџер. Не може од него наеднаш да бараме да биде Снајдер. Весли дојде од Реал, на 26-7 години, веќе беше оформен фудбалер кој играл во големи тимови. Ковачич дојде од факинг Динамо Загреб, разликата меѓу Хрватска и Италија е небо и земја. Дајте му време, јас мислам дека он ќе биде еден од предводниците на овој тим, страшен потенцијал има, одлична перцепција на играта, точни пасови, неверојатен осет за игра... Факт е дека последнава утакмица ја изигра слабо, али ќе се среди тоа во иднина. Сега се што му треба се неколку добри настапи во серија, да му се крене самодовербата, да направи некоја асистенција, па и да брцне некој гол.
Кај ги виде тие точни пасови, Ковачич има најслаб процент на точни пасови во цела екипа. Единствено е тоа што ја зема топката од првата третина од игралиштето и претрчува до последната третина (некогаш и не стига до таму) и ја подава на играч кој е најблиску до него. Бидете реални Ковачич има тален но е далеку од врвен фудбалер, уствраи далеку е и од просечен средн играч во италија треба уште да се делка и колку побрзо го пуштат на позајмица толку поарно за него да се развие во врвен фудбалер. И кога ке ми текни дека само го продадоја Кутињо за да го доведеат Ковачич, одма ми е јасно зошто пропаднавме како екипа.
Кај ги виде тие точни пасови, Ковачич има најслаб процент на точни пасови во цела екипа. Единствено е тоа што ја зема топката од првата третина од игралиштето и претрчува до последната третина (некогаш и не стига до таму) и ја подава на играч кој е најблиску до него. Бидете реални Ковачич има тален но е далеку од врвен фудбалер, уствраи далеку е и од просечен средн играч во италија треба уште да се делка и колку побрзо го пуштат на позајмица толку поарно за него да се развие во врвен фудбалер. И кога ке ми текни дека само го продадоја Кутињо за да го доведеат Ковачич, одма ми е јасно зошто пропаднавме како екипа.
Во 5 настапи оваа сезона има 92% точни додавања![]()
Во пет настапи нема ни една асистенција, ако е се рачуна така Ханданович најдобар играч ке биде сигурно има 100 % точни додавања.
Во пет настапи нема ни една асистенција, ако е се рачуна така Ханданович најдобар играч ке биде сигурно има 100 % точни додавања.