Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, но на пример Интер имаше среќа во првото коло против Џенова кога играа лошо цел натпревар и после тоа после 70 мин. го отворија реузлтатот со доста среќен гол, за Паласио само да ја потврди победата во 92ра. Исто така погледни ги головите од некни, не заебавај 4 исчукани несакајќи голови. Тоа се случува еднаш во 100 год. Така да кога ќе погледнеш среќата е двонасочна категорија која може да биде погледната од двете страни, само сите ние најчесто ја гледаме субјективно и онака нам како ни одговара.

Сепак се согласувам дека Интер повеќе немаше отколку што имаше среќа во досегашниот дел од сезоната.

Јувенташите и нивните стручни експертизи, доктори по фудбал, тешки стручњаци за сите тимови во Серија А.
26am.jpg

Што би било кога би било муабети :cuc::cuc::cuc::cuc:

И тоа од фанови на Јуве што со ова индиректно ги провоцираат фановите на останатите екипи да почнат муабети за судиите.

Да, но на пример Интер имаше среќа во првото коло против Џенова кога играа лошо цел натпревар и после тоа после 70 мин. го отворија реузлтатот со доста среќен гол, за Паласио само да ја потврди победата во 92ра. Исто така погледни ги головите од некни, не заебавај 4 исчукани несакајќи голови. Тоа се случува еднаш во 100 год. Така да кога ќе погледнеш среќата е двонасочна категорија која може да биде погледната од двете страни, само сите ние најчесто ја гледаме субјективно и онака нам како ни одговара.

Сепак се согласувам дека Интер повеќе немаше отколку што имаше среќа во досегашниот дел од сезоната.

Не заебавај и ти, Каљари од единствениот ебан шут на тој меч успеа да даде гол, и тоа топката се одби од Роландо и го измами Хандановиќ. Со Торино примија гол у 93 минута, тоа е несреќа веќе. Денес не заслужија да победат, слаби беа и резултатот е реален. Второто полувреме беше ужас, и двете екипи ко да се задоволија со бод.

Емотивци едни... па за што да се прави муабет бе? Си дискутираат луѓето за вечерашниот натпревар... анализираат... што има веза дали се јувенташи или лацијали...

Емотивци едни... па за што да се прави муабет бе? Си дискутираат луѓето за вечерашниот натпревар... анализираат... што има веза дали се јувенташи или лацијали...

Јас незнам зошто навивачи на Јуве коментираат во тема за Серија А за меч кој вечерва се одиграл во Серија А. Треба да коментираат за мечот Арсенал-Челзи или за мечот Селта-Барселона кој кај и да е ќе заврши. Ебаве тоа глупите јувенташи што идете офтопик:mad:

Јас незнам зошто навивачи на Јуве коментираат во тема за Серија А за меч кој вечерва се одиграл во Серија А. Треба да коментираат за мечот Арсенал-Челзи или за мечот Селта-Барселона кој кај и да е ќе заврши. Ебаве тоа глупите јувенташи што идете офтопик:mad:
Псссс тишина,ете и мене ми рекоа да не сум коментирал овде,а нема веза што може ја познавам Сериа А повеќе од некој дечиња овде.Ја незнам што се замарате терај те си муабет и ич нека не ви чуе.Само бес ниски провокације:D.

Аманте де..кој сака можи да коментира..не гледате Џонтра Волта се зафркава фала богу..иначе Мондоико максимално реално и објективно си коментира чоекот

Аманте де..кој сака можи да коментира..не гледате Џонтра Волта се зафркава фала богу..иначе Мондоико максимално реално и објективно си коментира чоекот

Немој само Io Sono да те слушне :X3:

Многу слабо сезонава, не знам што се случи :confused:

Не можам да го прежалам Лоди :(

Znachi da nema zabuni vo idnina koga kje se delat juventashite na vakvi ili takvi, eve gi trite podelbi shto se prifateni shirum svetot pa i tamu kaj Io u univerzumot.

a) Konobar
b) Kradec
v) Konobar shto krade

Kraj na diskusijata :icon_lol:

Inache Lodi si e igrachiste :D

p.s German Denis si gi pecka interashive i mi se dopagja toa :D

Znachi da nema zabuni vo idnina koga kje se delat juventashite na vakvi ili takvi, eve gi trite podelbi shto se prifateni shirum svetot pa i tamu kaj Io u univerzumot.

a) Konobar
b) Kradec
v) Konobar shto krade
g) Niggersinparis

Kraj na diskusijata :icon_lol:

Inache Lodi si e igrachiste :D

p.s German Denis si gi pecka interashive i mi se dopagja toa :D

Не се трпи више оваа Рома, дај нека киксне едаш :icon_lol: Се' некако ме тера дека х ќе биде оваа со Киево...

Не се трпи више оваа Рома, дај нека киксне едаш :icon_lol: Се' некако ме тера дека х ќе биде оваа со Киево...
Ги чекаме на АНХЕЛО МАСИМИНООО !!! Андиамо Рома, Андиамо! Ќе ги јаваме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom