Фан Клуб: Интер

Прво полувреме не гледав, а од тоа што видов во второ, Гуарин како да немаше противници, секаде низ терен го имаше, тоа е таа игра што треба да ја очекуваме од него. Нага нешто послаб од вообичаено, 2 гол иде на негова душа многу лесно испадна.. Паласио газда, Ковачиќ ми делува како да не е у топ форма уште, имаше една феноменална пета кон Белфодил штета што овој не очекуваше проигрување.

За Рики неам зборови, блеска момчето. Белфодил ми делува како да ќе биде страва шпиц играч, Ибра ин мејкинг, едвај чекам да ги видам со Икарди како ќе функционираат.

Што се однесува на одбраната Хесус прераснува во ШТОПЕРИШТЕ, очекував Ранокија да биде лидерот но изгледа таа улога ќе му припадне на Хесус. Кога ќе ги нема Занети и Камби, капитенските улоги ќе ги делат Ранокија и Хесус сигурно.
Ранокија во последно време не е во форма ич, Кампањаро фали очајно. Не ми се верува дека `овој со гумената вилица` ќе стане толку значаен за одбранава после 3 одиграни утакмици..

Daj be, Ibra in making, haha, nema nikakva dopirna tocka on so Ibra, apsolutno nikakva, nalikuva na Benzema, nema sansa deckoto da se stavi vo ist kosh so Ibra, isto ne ni mi racunam deka ke ima takov razvoj na kariera za da ja dostigne taa klasa, maksimumot za vakov profil na igrac spored mene e nesto nalik na Vucinic u Juve, ili Benzema u Real so toa sto momentalno nemaat golema korist od nego a daleku od toa deka e losh fudbaler.

Belfodil uste gol nema daeno, batalete Ibra in making muabet, da ne go pustat u Januar da si ide :), Macari mnogu e nakurcen inace za negoviov crven, epten, isto i od igrata na Kovacic u vtoro, javno progovori za ovie raboti, edniov se olabavil epten radi vodstvoto sto e nedopustlivo za Macari ali i dodade deka Kovacic se naviknuval na novata pozicija na terenot, takodze i Belfodil sto reagiral glupo po posleden svirez na sudija i sega ke zaraboti suspenzija, Macari za ova izjavi deka trebal da pokaze respekt kon protivnikot koj zagubil i za nacinot na koj reagiraat igracite na istiot posle poraz, odnosno, trebal da si ostane cool i da si se upati kon soblekuvalni.

Vaka kaj se bori za mesto u tim, sea i direkten crven ispi sto znaci deka ke pauzira poveke od 1 mec vo situacija koga Inter i nema golem izbor na igraci vo napadot.
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 01:01 ---
Сеа гледам хајлајтси, гледам некој го критикуваше Карицо, а човекот ама ич не беше крив за примените голови. Не знам зошто го искритикувавте кога немаше шанси при двата шута.
Дај линк асално да видам и ја што се дешавало.

Не смееше да се примат овие 2 гола, не вака, на првиот, удрете акцент на Камбијасо, за вториот апла е очигледно, Нагатомо, ја нема таа дисциплина во одбраната ко во ерата на Мур кога за секоја топка се гинеше ко да нема утре, па Самуел и Лусио повеќе '' паради '' имаа од Цезар, она ко Мутомбо у НБА, not in my house, блокада до блокада, се фрлаа на секоја топка ко циган на 45 степени у фонтана.

Точно дека одбраната е лабилна со ваква формација, ама во било каква формација голови ќе се примаат ако има ваква недисциплина назад, Мацари е тој што треба да изнуди од фудбалерите ова да не е случај во иднина.

п.с. третиот гол, многу добро изградена акција.

Кога ќе се врати Кампањаро се ќе биде во ред, многу фали он во одбраната. Предобар играч, знае да изнесе топка, во одбрана е многу цврст и не е киксер ко Ранокија. Хуан е машина, само нека го избегнат повредите, ќе царува во одбраната на Интер во следните години.

Не смееше да се примат овие 2 гола, не вака, на првиот, удрете акцент на Камбијасо, за вториот апла е очигледно, Нагатомо, ја нема таа дисциплина во одбраната ко во ерата на Мур кога за секоја топка се гинеше ко да нема утре, па Самуел и Лусио повеќе '' паради '' имаа од Цезар, она ко Мутомбо у НБА, not in my house, блокада до блокада, се фрлаа на секоја топка ко циган на 45 степени у фонтана.

Точно дека одбраната е лабилна со ваква формација, ама во било каква формација голови ќе се примаат ако има ваква недисциплина назад, Мацари е тој што треба да изнуди од фудбалерите ова да не е случај во иднина.

п.с. третиот гол, многу добро изградена акција.

Тоа се тие споредби. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Сеа гледам хајлајтси, гледам некој го критикуваше Карицо, а човекот ама ич не беше крив за примените голови. Не знам зошто го искритикувавте кога немаше шанси при двата шута.

За вториот гол е крив, доколку го класифицирате за голман од висока класа. Што значи беше на негова страна, доколку е јак голман онаа без проблем можеше да ја фати. Повеќе би рекол дека се подеднакви криви ако беше Нагатомо оној што не успеа да блокира..

За вториот гол е крив, доколку го класифицирате за голман од висока класа. Што значи беше на негова страна, доколку е јак голман онаа без проблем можеше да ја фати. Повеќе би рекол дека се подеднакви криви ако беше Нагатомо оној што не успеа да блокира..

Никој не рекол дека е голман од светска класа, али конкретно вчера не беше крив за ниту еден гол.

Никој не рекол дека е голман од светска класа, али конкретно вчера не беше крив за ниту еден гол.

Епа тогаш во ред, изгубен случај е, онака само да пополни место затоа што ѕверот Ханданович е суспендиран, или да сумирам гајба имаше на гол. :D

- Се губи ко циган у Веро
- Се шета ко циган на раскрсница
- Се фрлаа на секоја топка ко циган на 45 степени у фонтана
- Нејсе
- Воала

Syn легендо :cuc:
П.с. Ако му текне на некој уште нешто слободно нека ме дополни, а има 100% али не ми текнуваат во моментов.

- Се губи ко циган у Веро
- Се шета ко циган на раскрсница
- Се фрлаа на секоја топка ко циган на 45 степени у фонтана
- Нејсе
- Воала

Syn легендо :cuc:
П.с. Ако му текне на некој уште нешто слободно нека ме дополни, а има 100% али не ми текнуваат во моментов.
Можно е на Syn да му текне. Што знам, прашај го... :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom