Фан Клуб: Интер

И Алварез и Ковачич игра од прва минута. Дај боже двајцата да се АМЦ. Јако че биди.

odamna ne sum najavil mec pa eve

INTER (3-5-1-1): Carrizo; Rolando, Ranocchia, Juan Jesus, Jonathan, Guarin, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Kovacic; Palacio.
VERONA (4-3-3): Rafael; Cacciatore, Moras, Maietta, Agostini; Romulo, Donati, Jorginho; Iturbe, Toni, Martinho.​

Sopcast ruski​

sop://broker.sopcast.com:3912/144379​
sop://broker.sopcast.com:3912/140535​

se nadevam deka vecer ce pobedimo​
ili ce treba da bricomo neciva brada​

Дали Ковачиќ ќе го постигне својот првенец?

Ако не потфрли одбраната па да примат пак ефтин гол во среден ред и напад изгледаме стабилно. Нека биде и најдосадна утакмица ако треба само да тепаме, мора малку резултатски!

sop://broker.sopcast.com:3912/145998
sop://broker.sopcast.com:3912/140535

Мизерни сме во одбрана, не знаат кај тераат. Среќа само еднаш поминаа половина фудбалерите на Верона.

Поише би рекол дека Ранко и Исус се на моменти ко муви без глави,отколку Карицо што е дрво.
Ja pa ic ne sum zadovolen od golmanov.jes da za golov ne e kriv on,ama nekako kikser tezok mi e!ne znae ni da izbie kako treba + neka ti tekne kakov gol primi so torino vo 90 ta minuta.

Одбраната ни е целиот проблем сезонава. Со Гуарин, Алварез, Ковачиќ и Паласио имаме креативност и создаваме шанси плус убаво играат за око, поубаво и од чампионот Јуветос :D .

Овие Верона еднаш фатија топка и бум гол и тоа од грешка на одбраната. Комплетно ги надигравме во прво полувреме и се освен победа на крај ќе биде неприфатливо.

Ja pa ic ne sum zadovolen od golmanov.jes da za golov ne e kriv on,ama nekako kikser tezok mi e!ne znae ni da izbie kako treba + neka ti tekne kakov gol primi so torino vo 90 ta minuta.

Не знам што очекувате од бек ап голман.Сигурно не очекувате да брани ко Цезар у најдобри денови.
Со Торино голот занемари го,во глобала добро голманче си е Карицо,одличен за бек ап.
Хандановиќ последнава сезона да не е поарен нешто,мај ес.

Конечно личиме на тим. Браво, убава балансирана игра.

Ковачич, Алварез и Паласио (y). Посебно Паласио, човече, па овој е фудбалски бог :)
А колку само гомна изедов за него кога го купија. Ќе му се оддолжам со тоа што ќе почнам да растам плетенка во негова чест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom