Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
На Јока агресијата дури и преку ФБ ја осеќаш :ROFLMAO: P$G пишала бе :pos:

На Јока агресијата дури и преку ФБ ја осеќаш :ROFLMAO: P$G пишала бе :pos:

Дај линк бе да ја аднеме (сите знаеме како се вика и презива али финтата е за сигурно) :LOL:

Лојпур солидно 11 гола браво.Очекувам веќе со Подравка да добие поголема минутажа заедно со Штериова.
И убаво е вака со најјакиот тим да се настапува, така ќе исплива на површина некој талент кај противникот кој одма можеме да го лапнеме без проблем.

Денес во автобус ги гледам околу 7-8 девојчиња изгледа пионерки беа, основно училиште. Сите со тренерки црвено-црни два модела Вардар брендирани, дуксери Хумел со амблем Вардар и дури спортски торби Хумел сите имаа. Па па па викам ваква опрема немаат ни суперлигашки први екипи. Браво браво, само нека даваат резултати :)

Денес во автобус ги гледам околу 7-8 девојчиња изгледа пионерки беа, основно училиште. Сите со тренерки црвено-црни два модела Вардар брендирани, дуксери Хумел со амблем Вардар и дури спортски торби Хумел сите имаа. Па па па викам ваква опрема немаат ни суперлигашки први екипи. Браво браво, само нека даваат резултати :)

I jas vidov vo bus sabajle devojce vo oprema vardar, samo ne zagledav ubavo shto kako, kasno ja zdogledav.

I jas vidov vo bus sabajle devojce vo oprema vardar, samo ne zagledav ubavo shto kako, kasno ja zdogledav.

Што не ги слековте, не за друго, за да им ги земете обележјата :icon_lol:

Кај се шетате вие што гледате девојчиња од основно :cautious: :cautious:

У мантили поред дворови од основни школи :cool:

Двајцата пишавме де во автобусиве низ Скопје :) Поентата е што децава секое девојче имаше не баш евтинa опрема, од хумел. Опрема што екипа од супер лига нема. Што е супер да вложуваат така во младинава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom