Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Една од подобрите вечери во последниве неколку години и тоа без капка алкохол. Најдобро е кога ќе се видиш со што може повеќе луѓе.

П.С. На шпанка и се смеев јајајаја во фаца. Аман што ми е...

Реков ќе идам на бруцошка на феит, и дека ќе прам нешто воопшто...
Well Кајг, nope, учев... imagine :D
Dunno what else to do, се мислам да си легнам доста беше спиење на рати...
Ја откинав од слушање... and really, is happiness just a word?

Инаку размислував да се откажам од нешто, битно или небитно, за кој како, зависи кој како го гледа. Иако тргнав натака, тргнав да „бегам“ , ми дојде една личност која ми рече:
- Нели ти ме учеше да не се откажувам? Зошто сега си го погазуваш тоа што го кажуваше?
И знаеш кајг, одсекогаш со главата во ѕидот и нема да се откажам...

ДК
слатка сабајлево ми е водата, али добро ете и тие чешити поминаја.
се спремам за едно кардио да лупнам утрово да ифрлам се што се се собираше сношти во мене
Стварно не ми е јасно како некои живеат на овој стил на живот цигари + алкохол секој ден. Еден ден се напив и ми се чини дека 2 недели нема да можам да се опоравам, не ми е убаво, се чувтстувам погадно од било кога (а уствари и дури го пиев не ми беше нешто посјајно, али филм во главата дека така морало да се одбележи манифестацијата).
Ако незнаеш како да изгубиш пријател дај му нешто што нема да ти врати или пак побарај му кога ти е најпотребно. Време е да се бара некоја работа оти вака џаболебар неможам да се поднесам.

Драга, убаво е утрото кога ќе станеш и се осеќаш многу добро, слободно. Си велиш неработен ден и веднаш почнуваш да правиш план што ќе правиш денеска. :rolleyes:

кајгано

може го тупам али гајле ми е. го флаширав вчера моето прво домашно пиво јеееееее, ќе видиме сеа дали ќе го биде воопшто, али бар вака на око е убо :Dphoto 3.JPG

Dear K,

трагично, зборот "срце" повеќе се употребува на темите за фудбал отколку на темите за љубов, на кои почесто се споменуваат други органи.

Едно време беше обратно.

Драга Кајгана,
Најпрво добро утро за едно вакво прекрасно утро. Надвор времето е совршено.

Се чувствувам возбудено, затоа што утре е денот кога јас ќе одам на разговор за работа, се надевам дека ќе ме примат... држи ми среќа, а јас ќе те известам кога ќе се вратам :)

Уште малце ќе правам торта, онаква овошна со 4 крема....., зошто?...... за утре или да прославам за тоа што сум вработен или за онака да си ја изедам зошто не сум вработен.... утеха... ( сега некој ќе си помисли овој чудак ко од Марс паднат :D )

Освен тоа со парите од продажбата на станот во Скопје што ми останаа се тупкав дали да отворам некое дуќанче или да купам кола.
Ама тука во Гостивар ми е сумљиво дуќан, зошто прво незнам што да отворам во него, а второ незнам како ќе ми оди.
......Па се решив кола да купувам, а каква и јас незнам...., ама ај до наредната недела ќе размислам која кола па ќе ти пишам :)

Засега толку од мене Кајгано, се гледаме подоцна.... :)

Драга

На автобускава во Скопје да се појави Бин Ладен опашан со експлозиви пак такситите ќе го прашаат “ДЕЧКО ТАКСИ ТРЕБА??”

Таков народ сме ние

Драга,

нема ништо за идење подалеку за еден ден, па се оптегнав до Водно (не као паразитине у кола и жичара) - па си зврљав у сонце, у Караџица, у Солунска - се излежаав едно два саати - убави бои есенски, интересни фаци некои видов (јес да гужва беше)......па дома си се самоуспав со фамозната комбинација ракија - таратур пред ручек......едно пиво за ручек......и сега ме пукаат „флешеви, човече o_O“ ....

....а тек треба у „Религија“ да се расправам........најбоље уште некоја ракија да фрлам :facepalm:

Драга,

по долго избегнување, криење и молење, се случи. После година и нешто.
Година молк, за на крај да незнам ни збор да кажам, целосен.
И чудно, гајле ми е. Уше ми е .
Уште ќе ми биде. Или си се убедувам? Си се убедувам.

Пак ќе се будам, сред ноќ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom