Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Вo склоп на странава да ја поздравам мојата Чернобилска генерација (родени 1986), некои испаднавме помалку некои повеќе озрачени, што физички што психички :вонзем:

Еве, испадна дека сум бил од вторите, дури и постов на 1987ма страна ми излезе :facepalm:

Драга,
ми фали детството...
Единствениот период у животот кога не се замарав за ништо, освен за тоа како дишиме, зошто киваме и зошто чоколадното глувче од „Жито Лукс“ е толку убаво.
Денешниве деца никогаш нема да дознаат како изгледа тоа глувче и колку беше вкусно.
Откако престанаа да ги произведуваат секоја година ги сонувам по два пати... :icon_lol: Не е фер!
Повели... видеото е прејако.

Драга,

Не ми е ладно. Само ми е, ладно. Онака, знаеш?
Како, сакам ќебе, ама ногата да ми е надвор. Или раката.
Или двете. Еднострано.
Хемиладно ?
Хемиладно.

А и температурата е нешто така.

Абе тоа ти викам, не се спие... онака најрандом си заспав во 12, се разбудив кај 5, и доста за денес спиење... и прототипот на мојата сијалица која се уклучува на даљинско отиде... некој ми прокења што правиш ако ти се сјебе даљинското... и ај погоди што се деси -_-
а, ионака не ми треба сијалица бе, i hate light...
и еј, ноември иде...

саботата и неделата дома не се прибрав, и искрено тоа ми требаше мноогу, и вчера се скапав шетање, пробувам да бидам поактивен и да не мислам.
ме загрижува многу голема работа, не сум подготвен за уште еден шок од нигде никаде, баремн не од вакви пропорции.
ќе видиме за некој ден. поздрав кајги некако во последно време не ми се пишува ама ич ни тука ни на фб, некако смачено ми е од виртуелно муабетење
крцкај си ти

Еј ќе мора да откажиме соработка, а толку години имаше работа и за нас и за нив, ама во последно време нема насока на квалитет од нивна страна изгледа ќе затворат така ми изгледа, а јас не можам...

Ш. да го викнам тој најлесно откажува сорабтка шо е на куро некому а у пичку мајчину да не идите повеќе :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Човек мора да направи што мора човек да направи иако не е баш пријатно....

Па и онај лажи за телефонот, а бе знаат луѓето шо телефон е и колку оди половен, и дека постара генерација од мојот, ја не знам јас сум искрен шо има да лаже човек кога се знае се...

Д.Кајгана

Ми текна на нешто многу глупо, а на некого можеби и смешно. :)

Во саботата бевме в кафана другариве, едниов ја чекаше Атлетико (двојна шанса) последна :icon_mrgr:, цело време со телефонот бара интеренет, речиси на секој 5 минути.... на еден му докурчи и му вика: Аха ела под маса, ќе фатиш интернет, на јајцата имам клаено рутер. :icon_lol:

Кајгана здраво
јас сум нов на форумов и се надевам дека ќе се дружиме и ствараме пријателства.

Кајганче!
Кога не сакам сама пред себе да си признаам, друг ќе го направи тоа место мене. Ми требаше тој напад, тие зборови, тој тон на глас за да се освестам што праам. Не се бранев, не се правдав, ги примив ударите со отворено срце свесна дека ќе ме здоболи до степен сама да почнам да не се поднесувам.
Им придавав периодов значење на секакви фаци и ситници, додека оние, кои тоа внимание стварно го заслужуваат, ги игнорирав и забаталив. Грешките се направени, најблиските се повредени. Она што ми преостанува е да ја кренам главата, да се средам и да се обидам да им докажам и покажам дека старата јас е се' уште тука, се' уште се грижи и сака да им подари љубов прифаќајќи ја нивната за возврат. Останатите можат слободно да идат по ѓаволите.
Како тргнала работава, во секој мој пост тука ќе го изразувам мојот гнев кон Октомври.

Anyway, wish me luck :).

Драга,

Купувам концентрација за учење! Кој има вишок, нека фрли накај мене.
Како можам вака бе, значи во цело студирање не ми се погоди толку доцна да почнам да учам и толку млитаво, баш сега најдов на крај да се заебавам. :facepalm:
Јас седам пред книга, али не оди и не оди, и пак не оди! Си фантазирам со паметот само.
Па да му се сневиди, за недела дена полагам прв, после тоа уште три, а јас ниеден неам научено. Ма, што зборам, два не ми се ни почнати. :facepalm:

Немаш фацка за самошамарање, да ставиш под итно некоја.

Day neznamkoj.
После синоќешното гладување, сабајле си ја почастив душава со четврт домашен бурек. Мој мали је опасан! :love:
Остатокот од денот си го минам со една овошна, една зеленчукова салата и СЕМКИ. Како вчера де, ама плус бурекот сабајле.
Фармерките попуштаат, обемот на половината се намалува, газот пружа отпор... Мамата!

Мареее! Ај тоа марулите, Марее! Нек се знае чија куча јаде мрсно! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom