- Член од
- 12 мај 2012
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 218
Го уништија боксов, ова вчера исто ко претходните катастрофа беше
детали ќе одлучуваат, иако за 2години видовме 3 борби межу овие двајца, ама сепак мислам дека една добра битка немаше меѓу нив, кој прв ќе погоди силно ќе победи, така беше предходните 2, така ќе биде и сегаШо мислите за на 19-ти?
Че му тргни ли Дос Сандос уште еден нокаут на Веласкез?
Јас сум за!
детали ќе одлучуваат, иако за 2години видовме 3 борби межу овие двајца, ама сепак мислам дека една добра битка немаше меѓу нив, кој прв ќе погоди силно ќе победи, така беше предходните 2, така ќе биде и сега
нокдаунот во прва рунда беше решавачки за Кеин, од тогаш ја имаше контролата на борбата, се врати малку на крајот ЏДС ама сепак беше зомби.Кога погоди толку силно Каин последнава, па и шо силен удар има ...
Џуниор ја згреши работата на последнава шо не одеше агресивно и шо чекаше нешто, ваљда погоден момент за нокаут како во првата, ама то му беше фатална стратегија и мислам дека сега има нешто подобро во план, јас очекувам малце поагресивно и од негова страна, се надевам е на повисоко кондиционо ниво и дека че тргни поагресивно со жешки удари, мора така, оти овај Веласкез не знај и самиот до кога можи да мава и ако пак го остави да си испробува удари на него готов е.
Не убо го истепа во втората, јас не можев да го препознаам, му падна телото за 10 минути, не можеше да диши сиромавиот, ама ко шо има Дос Сантос сила за нокаут во рацете никој нема, реков, јас сум голем фан на Дос Сантос ама на 19ти мора нешто друго да покажи, нешто слично како против Крокоп ако ти текнуе агресивно и нонстоп удари, иначе нема друго чаре, нема шанса да издрши во последните рунди со Каин мора во првите 2 да ја заврши работава пошо Каин има појако кардио, така да .... само нокаут!!!нокдаунот во прва рунда беше решавачки за Кеин, од тогаш ја имаше контролата на борбата, се врати малку на крајот ЏДС ама сепак беше зомби.
За ЏДС ако бараш и мене ми треба, нека дај некој некое линкче морам во живо да го видам нокаутотАј ако има некој линк за стрим на интернет за утре нека постира или пп може.
частам спаринг
te cekav deneska na utakmica da ti objasnamДобро шо се случи со Дос Сантос, шо е работава?
Не ми се верува... TKO?
Не ја гледав борбата можи некој да прокоментира, не можам да дочекам до клипот без да разберам шо уствари се деси.
te cekav deneska na utakmica da ti objasnam
mu se zalepi cain,jds mnogu podobar od prethodnata,na pocetokot go zdrvi jako ama posld cain go kontrolirase I vo tretata runda go posteli I herb nezz kako dozvoli borbata da prodolzi,go bicese cain vo klinc I 5 runda jds imase choke I cain mu se svrti I jds padna na glava I toa bese se
isto I ovaa borba facata mu ja deformiraa
cain e zver
^ se izgubi I tehnika I se na krajot
mozam da kazam vo celost deka beshe odlicen event
lombard,dodson,amagov,gonzaga,dc site odlicni
cb dollaway vs tim boetch bese srajne