K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590
Член од
12 мај 2012
Мислења
133
Поени од реакции
218
Го уништија боксов, ова вчера исто ко претходните катастрофа беше(n)

Член од
29 март 2013
Мислења
4.686
Поени од реакции
4.536
Шо мислите за на 19-ти? ;)
Че му тргни ли Дос Сандос уште еден нокаут на Веласкез?
Јас сум за! :vozbud:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Шо мислите за на 19-ти? ;)
Че му тргни ли Дос Сандос уште еден нокаут на Веласкез?
Јас сум за! :vozbud:
детали ќе одлучуваат, иако за 2години видовме 3 борби межу овие двајца, ама сепак мислам дека една добра битка немаше меѓу нив, кој прв ќе погоди силно ќе победи, така беше предходните 2, така ќе биде и сега :)

Член од
29 март 2013
Мислења
4.686
Поени од реакции
4.536
детали ќе одлучуваат, иако за 2години видовме 3 борби межу овие двајца, ама сепак мислам дека една добра битка немаше меѓу нив, кој прв ќе погоди силно ќе победи, така беше предходните 2, така ќе биде и сега :)

Кога погоди толку силно Каин последнава, па и шо силен удар има ...
Џуниор ја згреши работата на последнава шо не одеше агресивно и шо чекаше нешто, ваљда погоден момент за нокаут како во првата, ама то му беше фатална стратегија и мислам дека сега има нешто подобро во план, јас очекувам малце поагресивно и од негова страна, се надевам е на повисоко кондиционо ниво и дека че тргни поагресивно со жешки удари, мора така, оти овај Веласкез не знај и самиот до кога можи да мава и ако пак го остави да си испробува удари на него готов е.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Кога погоди толку силно Каин последнава, па и шо силен удар има ...
Џуниор ја згреши работата на последнава шо не одеше агресивно и шо чекаше нешто, ваљда погоден момент за нокаут како во првата, ама то му беше фатална стратегија и мислам дека сега има нешто подобро во план, јас очекувам малце поагресивно и од негова страна, се надевам е на повисоко кондиционо ниво и дека че тргни поагресивно со жешки удари, мора така, оти овај Веласкез не знај и самиот до кога можи да мава и ако пак го остави да си испробува удари на него готов е.
нокдаунот во прва рунда беше решавачки за Кеин, од тогаш ја имаше контролата на борбата, се врати малку на крајот ЏДС ама сепак беше зомби.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.686
Поени од реакции
4.536
нокдаунот во прва рунда беше решавачки за Кеин, од тогаш ја имаше контролата на борбата, се врати малку на крајот ЏДС ама сепак беше зомби.
Не убо го истепа во втората, јас не можев да го препознаам, му падна телото за 10 минути, не можеше да диши сиромавиот, ама ко шо има Дос Сантос сила за нокаут во рацете никој нема, реков, јас сум голем фан на Дос Сантос ама на 19ти мора нешто друго да покажи, нешто слично како против Крокоп ако ти текнуе ;) агресивно и нонстоп удари, иначе нема друго чаре, нема шанса да издрши во последните рунди со Каин мора во првите 2 да ја заврши работава пошо Каин има појако кардио, така да .... само нокаут!!! :)

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Ај ако има некој линк за стрим на интернет за утре нека постира или пп може.

частам спаринг :)

Член од
29 март 2013
Мислења
4.686
Поени од реакции
4.536
Ај ако има некој линк за стрим на интернет за утре нека постира или пп може.

частам спаринг :)
За ЏДС ако бараш и мене ми треба, нека дај некој некое линкче морам во живо да го видам нокаутот :D

Член од
29 март 2013
Мислења
4.686
Поени од реакции
4.536
Добро шо се случи со Дос Сантос, шо е работава?
Не ми се верува... TKO?
Не ја гледав борбата можи некој да прокоментира, не можам да дочекам до клипот без да разберам шо уствари се деси. :facepalm:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Добро шо се случи со Дос Сантос, шо е работава?
Не ми се верува... TKO?
Не ја гледав борбата можи некој да прокоментира, не можам да дочекам до клипот без да разберам шо уствари се деси. :facepalm:
te cekav deneska na utakmica da ti objasnam :)
mu se zalepi cain,jds mnogu podobar od prethodnata,na pocetokot go zdrvi jako ama posld cain go kontrolirase I vo tretata runda go posteli I herb nezz kako dozvoli borbata da prodolzi,go bicese cain vo klinc I 5 runda jds imase choke I cain mu se svrti I jds padna na glava I toa bese se
isto I ovaa borba facata mu ja deformiraa
cain e zver

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
^ se izgubi I tehnika I se na krajot :vozbud:
mozam da kazam vo celost deka beshe odlicen event
lombard,dodson,amagov,gonzaga,dc site odlicni
cb dollaway vs tim boetch bese srajne

Член од
29 март 2013
Мислења
4.686
Поени од реакции
4.536
te cekav deneska na utakmica da ti objasnam :)
mu se zalepi cain,jds mnogu podobar od prethodnata,na pocetokot go zdrvi jako ama posld cain go kontrolirase I vo tretata runda go posteli I herb nezz kako dozvoli borbata da prodolzi,go bicese cain vo klinc I 5 runda jds imase choke I cain mu se svrti I jds padna na glava I toa bese se
isto I ovaa borba facata mu ja deformiraa
cain e zver

Баш сеа ја гледав борбата, ја најдов некако на јутуб снимена од мобилен.
Ама од ова шо го видов сум многу разочаран, не знајш кој фан бев на Дос Сантос, замисли дури и на почетна на Фејзбук го имав ставено 2 пати :facepalm::)
Одамна го следам Џуниор, го гледав шо му стори на Крокоп, си реков ма овај е ѕвериште, не си ја знај и самиот силата во рацете и колку можи да удри силно, ама, овај не заслужува и на второ место да го става на ранг листава шо че ја напра сеа, ја би го ставил во outside, немаше ниеден здрав удар, башка то пак падна на кондиција во првата рунда едвај стоеше на нозе.

Од сеа нека се прости Џуниор од добиена борба појче, сеа секој далеку послап "боксер" а малку подобар борач и поздрав на кардио че го турка Џуниор и онаа негова реченица шо многу му ја сакв "When i hit people, they go down" пропајџа како камен во вода. :)

Разликата е голема очигледно, нема дилеми Каин е ѕвер!

А за денеска многу ми е криво оти не играв ама уште ме болат нозете од минатиот пат ;) посебно мускулот на десната нога, немаше да истрчам многу со таква повреда, две години пред тоа немав играно то е, го очекував то јас :D само нејчев да пишувам и на фејзбук пошо мислев дека нема потреба да трујам а секако не идев, се надевам дека че дојдам следниот пат. :)
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 22:27 ---
^ se izgubi I tehnika I se na krajot :vozbud:
mozam da kazam vo celost deka beshe odlicen event
lombard,dodson,amagov,gonzaga,dc site odlicni
cb dollaway vs tim boetch bese srajne

Гонзага не го заборава нокаутот од Дос Сантос гарантирано. ;)
Останува во длабоко и трајно сејќавање. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom