rip shane del rosario, god had other plans for you (((((
Јас планирам да идам, само не знам карти од кога и каде можат да се купат, знае некој?
Идеме за Иле, да му дадеме подршка, да ги преврти
300,400 и 600 денари мислам дека е малце претерана ценава.
друже форумски не е Иле Ристевски тој за кој ги даваш парите на картот имаш сериозни борци и 6 македонци, треба да ги дадеш парите а за возрврат да добиеш шоу какво што немало до сега у МКД за смешни 5 евра, и доаѓа Кро Коп - ако си по боречките вештини делумно барем немој да грешиш.Ќе видиме според таа цена колку луѓе ќе има.Ја за Иле Ристевски не би дал 600 денари,а ни овие 2цава не ми изгледаат нешто премногу атрактивни.
Океј тоа дека некој ако ептен го интерсира ќе дае,муабетот ми е и странски познати ѕвезди коа доаѓале ја спуштале цената по 5-6 пати пониска од нивната нормална а се врв во својата област.Додека борциве што ги носат се далеку од врвот во мма..Е сеа ако се бори крокоп тоа е друг муабет
Се гледа дека не си по бизнисов . У што сакаш ти се кладам дека да седнеме јас и ти и да правиме финасиска конструкција ние да ги донесеме луѓево, сѐ да организираме, да платиме сала, обезбедување, сместување и се останато и плус да има нешто профит ти самиот нема да сакаш било што да е испод 1000 денари карта. Сум ја видел и другата страна и на еден начин се прават пресметки кога доаѓа Цеца и рачунаш на 10 000 посета (и богати спонзори) а на друг начин кога имаш ММА која ја вежбаат преку сила 300 луѓе у државата.Океј тоа дека некој ако ептен го интерсира ќе дае,муабетот ми е и странски познати ѕвезди коа доаѓале ја спуштале цената по 5-6 пати пониска од нивната нормална а се врв во својата област.Додека борциве што ги носат се далеку од врвот во мма..Е сеа ако се бори крокоп тоа е друг муабет