Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
не го глеј ивица и марица, глеј го mr nobody

pluh остај ме да дишам!

Веќе ми се гледани тие што ги набројав, освен Атласот и новиов Супермен. Ќе го ставам на листа за гледање и Mr. Nobody, не знам кој беше, уште некој ми го препорача тој за гледање :).

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
стај го најнапред :D

уствари заеби чекај, сеа ми текна дека многу се напињам кога ќе препорачам нешто што сум го сметал за епско а нема да му се допадне на соговорникот

не го глеј
или ако го глеаш а не ти е добар не пишувај pls

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Веќе ми се гледани тие што ги набројав, освен Атласот и новиов Супермен. Ќе го ставам на листа за гледање и Mr. Nobody, не знам кој беше, уште некој ми го препорача тој за гледање :).
Прво Mr.Nobody после се друго!

Nobody и атласот едно по друго. Остај ги што ти викаат 6 саати многу се, можеш ти! :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
R.I.P.D (y)
Солидно, интересна прикзна. Очекував помалце навистина но пријатно сум изненаден од филмчево. 7/10

Потценет филм :pipi:

едит: П.С. Europa Report не го гледам до крaјот на годинава, кога ептен ќе нема што да правам може ќе го изгледам.

инаку, имаа на viooz.co лоша снимка од Gravity не почнува ни од почеток. (ов за инфо го кажувам само.)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Крај краева, универзална вистина е дека секој на форумов го сака Mr. Nobody.
Јонзе не го сакаше ама тоа поради карактер, контраш е човекот. Да кажев ја дека филмот е лош нему ќе му се свиѓаше.

Таа тактика треба да ја применам на wot изгледа... :гик:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Јонзе не го сакаше ама тоа поради карактер, контраш е човекот. Да кажев ја дека филмот е лош нему ќе му се свиѓаше.

Таа тактика треба да ја применам на wot изгледа... :гик:

Зашо тогаш апсолутно го обожавав Mr. Nobody? :P

Супермен 9-ка.
Despicable me 2 7-ка со сила.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Нов сум на темава ама ве пратам од време на време и со препораки од овде имам изгледано добри филмови . Изминативе неколку дена имав повеќе слободно време и изгледав неколку филма . Ќе дадам скромно мислење зошто не сум толку голем филмофил како вие одбрано друштво што сте :)

Prisoners од 1-10 има 8-ца од мене .
After Earth одвај 4 .
Man of Steel добра 6-ка .
Now you see me 8-ца.
Red 2 9-ка.
и Despicable Me 2 7-ца .

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Прво Mr.Nobody после се друго!

Nobody и атласот едно по друго. Остај ги што ти викаат 6 саати многу се, можеш ти! :)

Pfff, за време ќе најдам време. Утре, недела е и така и така :D. Чим ти препорачуваш, готово, така ќе биде.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Некој предлог за филм што ја прикажува по мрачната страна на славата ? Не мора да е базиран на вистински настан може да е и фикција а во моментов не ми текнува на некој таков филм.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.878
Поени од реакции
6.710
Го гледав филмов кога искочи, сеа пак го гледав и...........од новиве филмови само овој можам да кажам дека е добар ( не е срање ) некако се на ефекти идат него на сценарио. И Тарантино си остана на ставање акцент на сценарио се друго некако е.........таман чекав некој добар sci-fi го глеав Обливион на Томчета Круз и шта речи, гомно од приказна. Па и од Moon краделе финти.....

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.740
Поени од реакции
18.486
Некој предлог за филм што ја прикажува по мрачната страна на славата ? Не мора да е базиран на вистински настан може да е и фикција а во моментов не ми текнува на некој таков филм.

Повели. И уште еден, не е баш мрачната, ама би рекол бизарната и ненормалната.

Kajgana Shop

На врв Bottom