Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
2

~2A

Гостин
Колку успеа да извади за неделна плата?
Постот на @Ilumious е точен така да... еве ти податок.

И 20,000 ќе земал неделно а не 60,000. Ете ги дрвењата на Дејли Феил колку се точни. А и испадна дека тој Де Вриесе што се кочопереше дека не се брзале му е агент колку што сум му и јас агент, татко му му бил цело агент.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Колку успеа да извади за неделна плата?
20,000. Тој што се палеше на минимум 60 испадна дека не му ни бил агент. :ROFLMAO:

татко му го држи строго, тоа ми се допаѓа (y)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Дека и јас читав некои астрономски суми, затоа одма прашав. Ајде, нека ви е честито па и вие добивте еден Вилшер во тимот.

Само ние останавме без ништо(n)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Дека и јас читав некои астрономски суми, затоа одма прашав. Ајде, нека ви е честито па и вие добивте еден Вилшер во тимот.

Само ние останавме без ништо(n)
Не се брзајте, почекајте до другото лето ќе може од кај нас како лубеници да ги бирате.
Лукаку,Марин, Мозес...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
А хендерсон?o_O

Не брат, ништо...не ни го признавате, најслаб бил, мува без глава.

Не, да не лупаме глупава дискусија. Искрено мислам дека има талент што треба да се развива во Јанузај како што има и во Хендерсон. Разликата е што нашиов е повозрасен, со тоа и поискусен, првотимски статус, репрезентации младински ова она. Ќе видиме, времето ќе покаже. Читав дека има можност Англичаниве да го лапнат Јанузај (или со и) во репрезентација.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не брат, ништо...не ни го признавате, најслаб бил, мува без глава.

Не, да не лупаме глупава дискусија. Искрено мислам дека има талент што треба да се развива во Јанузај како што има и во Хендерсон. Разликата е што нашиов е повозрасен, со тоа и поискусен, првотимски статус, репрезентации младински ова она. Ќе видиме, времето ќе покаже. Читав дека има можност Англичаниве да го лапнат Јанузај (или со и) во репрезентација.
Го сакаат енглезиве али тешко изгледа тоа,ке игра за белгија или албанија
a sto e ovoj januzaj? turcin?
Белгиец со косовско потекло

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom