Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од официјалната на ВБА
After hearing so many people, on TV and elsewhere, fail to pronounce his name right in recent weeks we thought it was time for a definitive guide to saying 'Saido Berahino'.
And who better to teach everyone to say 'Saido Berahino' than Saido Berahino!
But what's the best bit of mistaken pronunciation you've ever heard?
:pos:

Дека и јас читав некои астрономски суми, затоа одма прашав. Ајде, нека ви е честито па и вие добивте еден Вилшер во тимот.

Само ние останавме без ништо(n)

Вие го имате Кутињо. :D

Што ли беше сегаа овааа... каква бомба. "Игор Трпевски"

Што би кажал Јанко Јаде Гомна, го осетија Мињоле дека не ги знае овие од далеку...:D

Ај еве беше пенал, али како паѓа бе чоече као да го застрелал некој у грб, па и фацана што ја прави еј.. страшно

Ајде Ливерпул можете вие.

Да не го ставиш Ширле во стартниот состав кој даде три гола во вторникот треба да си неарен (освен ако се повредил на тренинг).

Ептен ми е мерак да ги гледам Ливерпул сезонава. Колку само подобра игра имаат од лани :cuc:

Да не го ставиш Ширле во стартниот состав кој даде три гола во вторникот треба да си неарен (освен ако се повредил на тренинг).

Повреден е Шурле

Има ситна повреда.

Нема ситна повреда Ширле, Мурињо е ненормален.
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 15:27 ---
Стариџ > РВП

Ептен неферски ќе беше да дадеа гол у 97, не знам како може судија да дава слободен удар у 97 побогу.:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom