Добро, читам, 10 евра се 600 денари или грешам? Па не е нешто понудата за 600 денари.abe procitaj uste ednas
Добро, читам, 10 евра се 600 денари или грешам? Па не е нешто понудата за 600 денари.abe procitaj uste ednas
pa vidi sekoja stavka od menito ti e evro.i kaj nas da jades vo nekoja vukojebina moze poskapo da te fati a kamo li na more.kaj nas samo pomfritot (80-90) i lepinja (20-30) se 2 evra bilo kade.Dobra e ponudata i toa kako.dobivas dobra porcija skara po cena za edna pica kaj nas.Добро, читам, 10 евра се 600 денари или грешам? Па не е нешто понудата за 600 денари.
Па ќе ти кажам, не знаеме колкави се порциите на спомнатата слика со цени, може е мал помфрит од кај знаеш. А скара за 300 денари и во македонија и охрид ќе најдеш. За пицата што спомна, пица со сосем доволна големина што кошта измеѓу 220-270 денари има во Охрид и тоа на повеќе места, немој сеа да ми кажеш дека пица нема да те најаде, мислиш за овие 10 евра у Ц.Гора кило скара ќе ти дадат?pa vidi sekoja stavka od menito ti e evro.i kaj nas da jades vo nekoja vukojebina moze poskapo da te fati a kamo li na more.kaj nas samo pomfritot (80-90) i lepinja (20-30) se 2 evra bilo kade.Dobra e ponudata i toa kako.dobivas dobra porcija skara po cena za edna pica kaj nas.
Па ќе ти кажам, не знаеме колкави се порциите на спомнатата слика со цени, може е мал помфрит од кај знаеш. А скара за 300 денари и во македонија и охрид ќе најдеш. За пицата што спомна, пица со сосем доволна големина што кошта измеѓу 220-270 денари има во Охрид и тоа на повеќе места, немој сеа да ми кажеш дека пица нема да те најаде, мислиш за овие 10 евра у Ц.Гора кило скара ќе ти дадат?
Не се лоши, особено ако местото е на самото море, само у контекст на темата зборувам дека и во Охрид се наоѓаат солидни ресторанчиња и пицерии по прифатливи цени, само не јадете во Момир и сл. места и добри ќе бидете.abe vidi sega so ogled na toa sto se raboti za turisticko mesto mislam deka cenite se ok
Значи, стварно имам желба сегаш да го бранам Охрид и охриѓани ама толку има мизерни моменти значи ми доаѓа .....уф!
Влегувам во еден млечен ресторан мислам ДРА-ГО или нешто такво, нарачувам куп пецива, бурек, зимам дури и за на плажа... Значи, ТОА не се јадеше! Мислам дека беше од некогаш, исушено и никакво! И ова се дешава во 10 сабајле! Па како ли изгледа јадењево во 3 на ручек!
Мизерно и срамотно! Некој од вас погоре напиша за Момир да се одбегнува... Да, ќе платиш мрсно, ама човеков се уби од трчање да најде вино по комшии какво што ми дувна на газот дека сакам да пијам... Поштујем! Нека си го наплати трудот и никад нема да ми биде криво. Ама вакви мизерии да ти ували бајатурии дека можеби нема да те види друг пат, е па треба да се затворат и да не работат!
Елешец бев и ме бендисува, за кампување си е супер. Индивидуално зависи кој како ќе кампува, не е баш групен "спорт".значи појма неам какви се и чии се автокамповите во МКД, ниту во каква состојба се- никогаш не сум бил , но од она што сум прочитал изгледа се во очајна состојба
(Љубаништа, Градиште, Елешец...Ливадиште..) веројатно има и некои други, но се прашувам зошто пример не земаат од гејците - за да заработуваш на нешто треба најпрво да вложиш во истото
незнам дружеИндивидуално зависи кој како ќе кампува, не е баш групен "спорт".![]()
некој погоре спомна драго имале пекара охрид? Каде потоцно? На интернет не мозам ништо да најдамај казете место за добар помфрит во охрид?
Друго дали има кино градов, играчница за компутерски игри?
Убав помфрит имаш во Меџик тоа ти е на плоштадот ко ќе ојш на кај куќата на робевци одма ќе го најдиш од искуство ти кажвам дека работев таму пред некоја година . Играчница имаш една кај полицијата не знам дали ја има уште а имаш и под Христо Узунов училиштето "Кречо Нет" се вика .ај казете место за добар помфрит во охрид?
Друго дали има кино градов, играчница за компутерски игри?
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 04:42 ---
некој погоре спомна драго имале пекара охрид? Каде потоцно? На интернет не мозам ништо да најдам