Местава што си ги спомнал нема кај да се бањаш освен дојран што е бара со комарци, нема што тука да се споредува вонкатегорија се.Многу ги има.... Странство не ме интересира, ама во Македонија, ајде по абецеда: Берово, Вевчани, Дојран...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Местава што си ги спомнал нема кај да се бањаш освен дојран што е бара со комарци, нема што тука да се споредува вонкатегорија се.Многу ги има.... Странство не ме интересира, ама во Македонија, ајде по абецеда: Берово, Вевчани, Дојран...
Темава не е фан група на Охрид па да биде за луѓето што сакет да идет. Темава е таа што е, и е баш за мене.
Оф топик, хејтер сум, да.
Изговор не изговор така е сегде.И тоа е изговор??
--- надополнето: 8 август 2013 во 17:24 ---
Хах, Албанија не била туристичко место, Охрид бил. Абе ајде. Во Охрид не идам пари да ми даваат, еј. Значи не да давам, пари да ми даваат, не идам. Ни за ден, ни за викенд, ни за цел одмор.
Изговор не изговор така е сегде.
Аман девојче, кога ќе сфатиш дека охрид е монте карло за албанија?![]()
Па и не е баш.
Има струја значи монте карло е и точка!
Ххахаха закон сте. Зато неаме држава зш никој не си ја гледат работата.
Па добро не знам каде си бил/а ти, но конкретно Саранда/ Ксамил се прилично пристојно место за летување, а цените се многу поприфатливи од охридските. Да бидеме малку реални. + Ќе пливаш во море, а не во езеро.
Изговор не изговор така е сегде.
Аман девојче, кога ќе сфатиш дека охрид е монте карло за албанија?![]()
Па добро не знам каде си бил/а ти, но конкретно Саранда/ Ксамил се прилично пристојно место за летување, а цените се многу поприфатливи од охридските. Да бидеме малку реални. + Ќе пливаш во море, а не во езеро.
2 пати сум биден Саранда и 1 Ксамил. Стварно плажата во Ксамил е добра ама сум биден пред сезона. Во сезона незнам. За цените во рестораните во Саранда имам нон стоп јадено таму и се горе долу слични со нашите. Не е толку ефтино ко Валона.
П.С. "Стриптиз" клубот е прилично скап, 1 пијачка 5 евра за 5 мин муабет![]()
У Охрид поевтино ќе фати?![]()