Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на ситно ја уплатив 1-2 и 2-1Od mene za vecer
Limerick-Shelbourne 2 i TIM2 2+
Ne e dojava no vredi da se proba
Flamengo-Bahia 2

не ти е баш сигурна оваа затоа што Милан е доста ослабнат оваа сезона а против Барселона сосема се мали шансите и за победа и за нерешено ме чуди коефициентот на БарселонаУште од сега размислувам за ЛШ
За Милан-Барса ќе има 2 и нешто коеф. за 1Х. Вака на хартија изгледа супер коефициентoв.
Барселона и да не ги победи Милан шансите се големи дека ќе завршат први во групата плус нигерите од Милан се мотивираат дополнително кога играат против Барса. А и Барселона не е нешто посебно сезонава. На Бетсити за 1Х пишува 2.3. Поприлично добар value bet ми изгледа.
не ти е баш сигурна оваа затоа што Милан е доста ослабнат оваа сезона а против Барселона сосема се мали шансите и за победа и за нерешено ме чуди коефициентот на БарселонаУште од сега размислувам за ЛШ
За Милан-Барса ќе има 2 и нешто коеф. за 1Х. Вака на хартија изгледа супер коефициентoв.
Барселона и да не ги победи Милан шансите се големи дека ќе завршат први во групата плус нигерите од Милан се мотивираат дополнително кога играат против Барса. А и Барселона не е нешто посебно сезонава. На Бетсити за 1Х пишува 2.3. Поприлично добар value bet ми изгледа.
јас мислам Милам викеднов со Удинезе дека ќе биде сигурен да се игра сингл затоа што се наоѓа на 12 место во последниве три кола има 2 нерешени и 1 изгубено мора да се врати кон врвот на табелата, исто и манчестер јунајтед е 9 место и мора да оди на победа и вреди да се изигра и тојПа добро да беше сигурна немаше да биде 2,3 коефициентот ама Милан не се Херкулес (пошто да беа ќе победеа на Камп Ноу)![]()
Фудбал (ороспии)Што спорт ?