Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Od mene za vecer
Limerick-Shelbourne 2 i TIM2 2+

Ne e dojava no vredi da se proba
Flamengo-Bahia 2

И јас Нилсон Бисонс ги паѓам овер цццц 9промашени слободни до сега.

Златен Пинар Каршијака , по 90 коша на меч даваат, јас за Бешикташ ракометарите се фатив да ги играм хендикеп :tapp:

1004 Everton : Hull 19.10.2013 16:00 Конечен Тип 1 1,45
1002 Arsenal : Norwich 19.10.2013 16:00 Комбинирани Типови 1 и 3+ 1,80
1005 Manchester Utd. : Southampton 19.10.2013 16:00 Комбинирани Типови 1 и 3+ 2,05
1009 Aston Villa : Tottenham 20.10.2013 17:00 Комбинирани Типови 2 и 3+ 3,10
1001 Newcastle : Liverpool 19.10.2013 13:45 Конечен Тип 2 1,90
3010 Torino : Inter 20.10.2013 20:45 Конечен Тип 2 2,10

uplateno vo sport life za 50 den dobivka 3309
vredi da se proba

Уште од сега размислувам за ЛШ :icon_mrgr:
За Милан-Барса ќе има 2 и нешто коеф. за 1Х. Вака на хартија изгледа супер коефициентoв.
Барселона и да не ги победи Милан шансите се големи дека ќе завршат први во групата плус нигерите од Милан се мотивираат дополнително кога играат против Барса. А и Барселона не е нешто посебно сезонава. На Бетсити за 1Х пишува 2.3. Поприлично добар value bet ми изгледа.

За Милан-Барса ќе има 2 и нешто коеф. за 1Х. Вака на хартија изгледа супер коефициентoв.
Барселона и да не ги победи Милан шансите се големи дека ќе завршат први во групата плус нигерите од Милан се мотивираат дополнително кога играат против Барса. А и Барселона не е нешто посебно сезонава. На Бетсити за 1Х пишува 2.3. Поприлично добар value bet ми изгледа.
не ти е баш сигурна оваа затоа што Милан е доста ослабнат оваа сезона а против Барселона сосема се мали шансите и за победа и за нерешено ме чуди коефициентот на Барселона
--- надополнето: 16 октомври 2013 во 21:23 ---
не ти е баш сигурна оваа затоа што Милан е доста ослабнат оваа сезона а против Барселона сосема се мали шансите и за победа и за нерешено ме чуди коефициентот на Барселона

Па добро да беше сигурна немаше да биде 2,3 коефициентот ама Милан не се Херкулес (пошто да беа ќе победеа на Камп Ноу) :icon_mrgr:

Па добро да беше сигурна немаше да биде 2,3 коефициентот ама Милан не се Херкулес (пошто да беа ќе победеа на Камп Ноу) :icon_mrgr:
јас мислам Милам викеднов со Удинезе дека ќе биде сигурен да се игра сингл затоа што се наоѓа на 12 место во последниве три кола има 2 нерешени и 1 изгубено мора да се врати кон врвот на табелата, исто и манчестер јунајтед е 9 место и мора да оди на победа и вреди да се изигра и тој

Женски тенис
13:00 Meusburger-Stephens 2 koef 1.36
14:00 Knapp-Andrea Petkovic 2 koef 1.37
Вкупен коеф : 1,86
Квотиве се од Пинацлеспортс кладилницата,таму се најголеми доколку имате профил таму таму уплатете си ги пошо нудат најголеми квоти на овие 2утакмици.​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom