Не е тешко тоа, малце пратење треба само, или па постовите со имињата во Breaking BadА ние те мразиме тебе оти на сите ни ги знаеш фејсбук профилите, а не кажуваш од каде...
Панкерот.Чаки who?
Сум ти рекол да не збориш со Јонзе, после стануваш чуден и пишуваш неповрзано...
Филмов такозван Пацифички Рим ми беше ептен meh. А на вас? Некако како потапа, а уедно и покреативна приказна од Трансформери? Хм, no me gusta.
Знам Ајси, знам...Ио почнувам да те мразам...
Кои се филмовите номинирани за блокбастер на годината? Ниту еден не сум гледал, нити за Пацификов не сум знаел дека ко таков се вреднуе.Мене ми беше одличен. Блокбастер на годината. Подобар од Трансформерите.
Oбично се сметаат филмови style-over-substance за блокбастери. Напумпани ефекти, познати фаци и скоро воопшто без скрипта. Филмови вредни да дадеш пари за кино но со цел да опуштиш мозок.Кои се филмовите номинирани за блокбастер на годината? Ниту еден не сум гледал, нити за Пацификов не сум знаел дека ко таков се вреднуе.
Пред да ме стрелите, слабо гледам филмови, појќе сум по серии.
The Reluctant Fundamentalist - ауу одлично филмче за млад Пакистанец кој се бори за американски сон на Вол Стрит и кој ќе биде вмешан во терористички напади. Ептен сакам филмови со ваква тематика, Homeland style. Кифер Сатерленд и Кејт Хадсон исто глумат.