Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум старовремски лик, за мене постои само една игра, конечен тип...

;)[/qu
кој 3 се најсигурни за утре доволно е коефиент 2 за 1000 уплата?

јас се мислев србија 1, англија 1, и босна 2 ??

Инаку за утре најсигурни се Романија кец, Англија кец и Босна двојка. Сепак паѓаат коеф. многу на овие.

Имаш решение ако сакаш да играш не две туку три утакмици. Покрај Босна играј ги уште Романија-Естонија кец и Англија-Полска кец. Коефциентот врз основа на варирањата ќе биде некаде од 1.95 до 2.05.

А пак ако не сакаш така тогаш како најдобро решение за втор натпревар би ти го препорачал Норвешка-Исланд х2. Сепак погорното решение е според мене попаметно.
мислиш на Босна, Романија и Англија дека е сигурно да се игра на 1000 ден кажи колку си сигурен

мислиш на Босна, Романија и Англија дека е сигурно да се игра на 1000 ден кажи колку си сигурен

Се работи за пласман на СП,најважна утакмица во историја на БИХ е утре а и Романија и Англија мора да тепаат утре.Башка стварно не знам како може да ставате ќеш врз основа на тоа колку некој е сигурен.

Па види сега. Босна испадна во квалификациите за СП 2010 и ЕП 2012 од Португалија. Трета среќа им е ова директно да се пласираат, а за да се оствари тоа МОРА да победат нагости кај Литванија.

Англија има 1 бод повеќе од Украина (која игра против Сан Марино) така да МОРА да победи за да се пласира директно на СП, ако не ќе игра квалификации. Игра против Полска која нема што да бара повеќе.

Романија има исти бодови со Турција и го делат второто место во групата каде што Холандија е прва. Интересно е што утре Турција игра против Холандија, а Романија против Естонија. Значи голем мотив ќе имаат Романците, затоа што со победа над Естонија тие ќе имаат големи шанси да бидат втори што значи дека ќе играат квалификации за СП.

Така да ако ме прашуваш сигурен сум многу. Единствено некоја голема местенка може да заебе или ептен голема случајност, што сепак е возможна во фудбалот. Ама ако си решен да играш за големи пари утре, подобар избор од овие три нема.

Турција-Холандија 1
Англија-Полска 1

Овие двете ми изгледат најсигурни за утре! Сигурно прават над 3 коефициент, па така мислам да одам со поголема уплата...

Па види сега. Босна испадна во квалификациите за СП 2010 и ЕП 2012 од Португалија. Трета среќа им е ова директно да се пласираат, а за да се оствари тоа МОРА да победат нагости кај Литванија.

Англија има 1 бод повеќе од Украина (која игра против Сан Марино) така да МОРА да победи за да се пласира директно на СП, ако не ќе игра квалификации. Игра против Полска која нема што да бара повеќе.

Романија има исти бодови со Турција и го делат второто место во групата каде што Холандија е прва. Интересно е што утре Турција игра против Холандија, а Романија против Естонија. Значи голем мотив ќе имаат Романците, затоа што со победа над Естонија тие ќе имаат големи шанси да бидат втори што значи дека ќе играат квалификации за СП.

Така да ако ме прашуваш сигурен сум многу. Единствено некоја голема местенка може да заебе или ептен голема случајност, што сепак е возможна во фудбалот. Ама ако си решен да играш за големи пари утре, подобар избор од овие три нема.
а шо вкупен коеф. би имал?
романија максимум 1,15, англија 1,30 преку сила и босна 1,5 најмногу. то ти е околу 2.
мој предлог
имам инфо дека полска е без 6-7 стандардни, па англија би можела да оди 1, србија ќе сака да се одмадзи па и то ми е изгледен 1, плус нашиве ослабени ќе бидат. романија е секако за класи подобра од естонија, то ми е уште тип 1. сан марино не игра фудбал, па против украина ќе ја играм сигурна победа на украина (во моцарт коеф не е под 1,4 за вакви типови), а исто и сигурна победа на маџарска против андора.
толку

Коеф. е мал, ама затоа реков оти овие се најдобри за играње. Другото е класична коцка. Романија ќе биде или 1.15 или 1.2, Англија 1.25, а Босна 1.35. Некаде околу 1.95 коеф. За големи играчи, верувај ова е перфектна шанса за пари, милиони се играат на тие натпревари.

Коеф. е мал, ама затоа реков оти овие се најдобри за играње. Другото е класична коцка. Романија ќе биде или 1.15 или 1.2, Англија 1.25, а Босна 1.35. Некаде околу 1.95 коеф. За големи играчи, верувај ова е перфектна шанса за пари, милиони се играат на тие натпревари.
зато не се играат тие 3. замисли како би минале калдилниците ако излезат сите ко во петокот. која би била/е мината/те утре?

зато не се играат тие 3. замисли како би минале калдилниците ако излезат сите ко во петокот. која би била/е мината/те утре?

Најмалку им се секирај на кладилниците. Вчера еден другар сакаше Вардар-ПСЖ да ја игра 2ка сингл, ама му рекоа дека е исполнет лимиотот, така да ако сака сингл може да ја игра само 1 или Х. Замисли заврши нерешено, а лимитот сигурно не го поставуваат на некоја мала уплата. А и Португалија некни си заврши работа, да избалансира колку-толку.

Златни тениси утре, фудбал тешко да чепнам, ќе местат како луди, последно коло е. Едини спас е само на голови. На еден тикет ќе ја закачам Германија т2 2+, тотално небитна утакмица е ова, али Германци си се Германци, тие и 9-0-0 да имаат скор пак ќе одат на победа, едноставно менталитетот им е таков.

Азербејџан-Русија иам некој осет дека ќе заврши нерешено.Ем им треба бод на Русиве само ем нема теорија сите зицери да излезат утре.Исто би ја пробал и Црна Гора х.Ќе се игра некое ливче колку да биде поинтересен денот.

Поздрав јас сум нов на форумов, пред се се регистрирав за да разменувам типови во темата Кладилница, па еве за оваа ноќ ја одиграв Тигре-Гимназсиа.Л.П Сингле X Квота 3.00 ја одиграв за 60Еур што мислите ке остани вака до крај??:cuc:

Поздрав јас сум нов на форумов, пред се се регистрирав за да разменувам типови во темата Кладилница, па еве за оваа ноќ ја одиграв Тигре-Гимназсиа.Л.П Сингле X Квота 3.00 ја одиграв за 60Еур што мислите ке остани вака до крај??:cuc:

Mногу јака и брза утакмица играт :) . Јас ја имам кец, па си навивам за Тигре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom