Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
а сакав да ја играм 7+ ке си го каснам ако влезит
За утре ке згрешат некој ракомет некако сум убеден особено во 2-3 пара

Aко влезе 7+, таму при крај на утакмицата ке ја даде...

Србија - Македонија е кец на деценијата. Србите се консолидираа, играа добро со Белгија и Хрватска, ние сме растурена банда, и плус ни го паметат поразот во Скопје. Ќе јадиме утре три четири парчиња.

И ја мислам така, иако мал им е на Србите :P. 1.40...
Нема за што да играат, нема теорија да се пласираат, играат за престиж чисто...

Aко влезе 7+, таму при крај на утакмицата ке ја даде...

И ја мислам така, иако мал им е на Србите :P. 1.40...
Нема за што да играат, нема теорија да се пласираат, играат за престиж чисто...

Србија реално е поквалитетна репрезентација од Македонија, и плус ќе сакаат повторно да ни го наметнат комплексот на помал брат. Јас сум многу сигурен дека лошо ќе поминеме утре. И тоа ова доаѓа од некој кој воопшто нема високо мислење за српскиот фудбал.

X2 е генерално идиотска игра, а X2 на ревијална утакмица за мизерен коефициент е чиста глупост.

Шо ако ти кажам дека ова не е ревијална утакмица и дека има теорија Хрватите да се најлошопласирана селекција од вторите во група

Шо ако ти кажам дека ова не е ревијална утакмица и дека има теорија Хрватите да се најлошопласирана селекција од вторите во група

Нема таква теорија. Најлошо второ место е од групата на Италија, која и репрезентација да биде.

колку ида се мали тие шанси да испадне Хрватска сепак постојат и не се 100% влезени, тоа беше муабетот дека не се сигурни било тоа да е научна фантастика или не

колку ида се мали тие шанси да испадне Хрватска сепак постојат и не се 100% влезени, тоа беше муабетот дека не се сигурни било тоа да е научна фантастика или не

Веројатноста ова да се случи е отприлика колку да слетаат вонземјани на теренот во Шкотска и да ги киднапираат Хрватите. Ако ти се ставаат пари на настан со таква веројатност, повели...

Кипар 13+
Азербеџајн Х 0-2
Израел 0-2
Исланд 2
Швајцарија Х
Латвија гг
Ирска 1-2 или 2-1
сигурен сум дека пола од овие ке излезат :)

Што мислите за Русија утре? За играње е? Овие Азербејџан ми изгледаат многу заебани, на 9 натпревари имаат само 3 порази, од кои едниот се сеќавам од Русија дека едвај нагости загубија 1-0 и тоа со гол од пенал кој крајот на натпреварот.

Србија - Македонија е кец на деценијата. Србите се консолидираа, играа добро со Белгија и Хрватска, ние сме растурена банда, и плус ни го паметат поразот во Скопје. Ќе јадиме утре три четири парчиња.
ќе биде ризична да се игра Србија-Македонија 1&т1 за 1000денари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom