Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За задутре сакам две утакмици за 1000 да пуштам, околу два коефицент. Едната ми е Босна, се надевам нема премал коефицентот да биде. За другата се мислам. Ако ви оди некоја напамет, споделете.

Имаш решение ако сакаш да играш не две туку три утакмици. Покрај Босна играј ги уште Романија-Естонија кец и Англија-Полска кец. Коефциентот врз основа на варирањата ќе биде некаде од 1.95 до 2.05.

А пак ако не сакаш така тогаш како најдобро решение за втор натпревар би ти го препорачал Норвешка-Исланд х2. Сепак погорното решение е според мене попаметно.

Може да се почне со дискусии за утре да. Нека пишува секој што знае корисни информации, да си помагаме едни на други.
Сите заедно одиме против заедничкиот непријател - кладилницата.

Според мене гледам дека е доста густо во групата кај што се Холандија, Турција, Романија. Гледам дека Турција и гори под нозе и само со победа може да се избори со бараж, а игра дома ама со Холандија, па нека пише некој ифно дали Холандија ќе настапи со најсилниот состав. Ако е така, тогаш за мене утакмицава е ГГ3+ без утка, пошто Турција ќе мора да нападне максимално бидејќи нема друга опција, со тоа што претпоставувам дека има капацитет да даде некој гол, а за Холандија да не збориме ако играат Робен, Стротман, РВП, јасно е.
Исто така и Шведсна - Германија би ја изиграл ГГ3+, тука не им треба за ништо и двете сигурно одат, али реално ако ги гледаме составите на овие две екипи и не е далеку од реалноста да очекуваме ГГ3+. Фаворит е Германија, ама сепак Шведска на домашен терен, поготово ако игра Ибрахимовиќ, има капацитет да даде барем еден гол.

Jas bi gi predlozhil Francija i Anglija, dvete 1 i t1, nekako sigurni mi deluvaat iako znam deka nema da bidat neshto golemi koeficienti
Може да се почне со дискусии за утре да. Нека пишува секој што знае корисни информации, да си помагаме едни на други.

Според мене гледам дека е доста густо во групата кај што се Холандија, Турција, Романија. Гледам дека Турција и гори под нозе и само со победа може да се избори со бараж, а игра дома ама со Холандија, па нека пише некој ифно дали Холандија ќе настапи со најсилниот состав. Ако е така, тогаш за мене утакмицава е ГГ3+ без утка, пошто Турција ќе мора да нападне максимално бидејќи нема друга опција, со тоа што претпоставувам дека има капацитет да даде некој гол, а за Холандија да не збориме ако играат Робен, Стротман, РВП, јасно е.
Исто така и Шведсна - Германија би ја изиграл ГГ3+, тука не им треба за ништо и двете сигурно одат, али реално ако ги гледаме составите на овие две екипи и не е далеку од реалноста да очекуваме ГГ3+. Фаворит е Германија, ама сепак Шведска на домашен терен, поготово ако игра Ибрахимовиќ, има капацитет да даде барем еден гол.

bi gi predlozhil i anglija i francija, dvete 1 i t1, mi deluvaat dosta sigurni iako nema da im daat nekoj dobar koeficient..se slozhuvam i za turcija i germanija, isto bi gi dodal i romanija 1, bosancite 2, slovenija x2, island x2, srbija 1..a utakmicive kako danska, portugalija, shpanija, ukraina, ungarija ednostavno ne vredi da se igraat, osven nekoi kombinacii na golovi

Литванија - Босна 2
Романија - Естонија 1
Швајцарија - Словенија Х2
Норвешка - Исланд Х2
Франција - Финска 1
Шкотска - Хрватска Х2
Англија - Полска 1

Он сигурно нема да даде пошто е суспендиран и нема да игра.

Нека ја врти Франција, да не им помине пак Хитлер низ триумфалната капија...

За задутре сакам две утакмици за 1000 да пуштам, околу два коефицент. Едната ми е Босна, се надевам нема премал коефицентот да биде. За другата се мислам. Ако ви оди некоја напамет, споделете.

Србија - Македонија е кец на деценијата. Србите се консолидираа, играа добро со Белгија и Хрватска, ние сме растурена банда, и плус ни го паметат поразот во Скопје. Ќе јадиме утре три четири парчиња.

ај да пробаме вака за денес
Портдаун Т1 4+ 4,50 на 150 ден колку да пратиме нешто

а сакав да ја играм 7+ ке си го каснам ако влезит
За утре ке згрешат некој ракомет некако сум убеден особено во 2-3 пара

Утре нашите против Србија нерешено, 0-2 гола.

Ова е најлошиот тип што го имам видено во последните 15 години.
--- надополнето: 14 октомври 2013 во 22:09 ---
Шкотска - Хрватска Х2

X2 е генерално идиотска игра, а X2 на ревијална утакмица за мизерен коефициент е чиста глупост.

Србија - Македонија е кец на деценијата. Србите се консолидираа, играа добро со Белгија и Хрватска, ние сме растурена банда, и плус ни го паметат поразот во Скопје. Ќе јадиме утре три четири парчиња.

Помислив и на неа. Можеби ќе ја изиграм, со Босна заедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom