Дали сакате кога "јајцата плескаат"?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
аха...

FortunE напиша:
Како ти заглавило едното јајце внатре? Зар е и тоа можно? Прв пат слушам вакво нешто:shok: :shok:
можно е верувај , рашири му и ти на некого нозе и нека ти го стави до крај и ти стисни го со нозете на половина и собери ги нозете и ете ти !!!!
Мене барем така ми направија али таа сакаше да ми ги фати двете јајца!!!

Virus напиша:
:kajg: море до даска би го ставил али со 1 см надвор зш еднаш го бапнав до даска и ми се заглави и едното јајце па морав уште дополнителни 30 минути да "работам" за да се извади од внатре:kajg: :sekss:

Аман бе мен во колкава врчва го имаш пикано за да ти заглави мадето...хе хе...а иначе го пикам до дрт шо се вели (иако еднаш си го набив Арчи кога удрив во грлото на матката),и баш ми е cool звукот на ташачите кои прават шлап шлуп додека се одбиваат од газето :)

Ptolomej напиша:
Аман бе мен во колкава врчва го имаш пикано за да ти заглави мадето...хе хе...а иначе го пикам до дрт шо се вели (иако еднаш си го набив Арчи кога удрив во грлото на матката),и баш ми е cool звукот на ташачите кои прават шлап шлуп додека се одбиваат од газето :)
Арчи си го викаш а?:pos:
Инаку се знае... до крај се иде кога се прави било која работа:sekss:

Dali sakate koga jajcata pleskaat

:devil3: Obozavam da pleskaat,
se palam na toa cuvstvo duri i na samata pomisla
slup ples slup ples
i taka do beskraj

Strogo do daska Acid brat nema labooo.
Bravo za temickaaa coek imas 5 od mene.A ako sakas za poveke ke se dog nahnadno.

Стварно се смеам читајќи...:pos2:
Никогаш не сум помислила на тој дел од сексуалната возбуда, хихихи..но морам да признаам, дополнително создава мерак, и кај мене, а сигурно и кај него...Пак ме фаќа смеа...:pos2:

Многу добро чувство, а богами и звукот мхмхмхмх

Не ме зезај, јако е кога плескаат. Тоа што вика Fortune, во дога најубао се слуша: плес плес плес плес плес... И плус тоа, филингот кога ќе удрат таму до кај што стасуваат, зависи од големината. Поголеми aко се, можда подалеку од клит ќе стасаат.. Не знам за другите мене таман до таму ми се :D:D:D:D
Поздрав за темава :):sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:

Немојте бре : може торзија да си направите :ija:

Ух...шлуп,шлуп,клом,кљус...јако!!!!
Цел...и ништа мање!:vozbud:
Па и така нежно плескање по дупето....ај,ај,ај...

Ne slusnav bas nekoe zensko mislenje,a bas me interesira dali im se dopaga toa na mnozinstvoto,a so se odnesuva do maskiot del go castam onoj koj moze da izdrzi i samo "glavata" da ja stai u klitorisot

E kako neceme, licno jas go obozavam toj zvuk, i dopir, uste ako se pogolemi, uhh, neizbezen momentalen orgazam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom